Bodrum Gündem

LİONSLAR SAĞLIK VAKFI İÇİN BULUŞTU…

14.11.2015
0
A+
A-
bodrum lionslar tiyatro gösterisi (1)Bodrum’daki Lions Kulüpleri, ortaklaşa düzenledikleri tiyatro gösterisi ile anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Hiçbir ücret almadan İstanbul’dan gelen oyuncuların sahneye koyduğu tiyatro gösterisinin tüm geliri, Bodrum Sağlık Vakfı engelli çocuklarına bağışlandı.
Bodrum Gündem Haber Buy Strattera online
Bodrum Lions Kulübü, Mousoleum Lions Kulübü ve Turgutreis Lions Kulübü tarafından organize edilen tiyatro oyunu, önceki akşam özel bir okulun gösteri salonunda sahnelendi. İstanbul’dan gelen SLMD Boşluk Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen “Boşluk” isimli gösteriyi çok sayıda tiyatrosever izlemeye geldi.
Bodrum Mousoleum Lions Kulübü dönem başkanı Enver Kasal; purchase Zithromax “Bodrum’da yer alan üç kulüple birlikte, İstanbul Sarıyer Belediyesinin gönüllü tiyatro topluluğu Bodrum’a geldi. Bu gösterinin tüm geliği Bodrum Sağlık Vakfının engelli çocukları yararına kullanılacaktır. Lions kulüpleri olarak amacımız hizmet etmek, buda bir hizmet etkinliği aktivitemizdir.” dedi.
Erdoğan Sarıgül’ün yazdığı, Ülkü Aşaröz’ün hem oynayıp hem yönettiği Boşluk isimli tiyatro oyununda 13 oyuncu rol aldı. Bir rehabilitasyon merkezinde tedavi gören hastaların iç dünyalarını yansıtmaya çalışan oyun, seyirciler tarafından ilgiyle izlenildi.
Hiçbir ücret almadan İstanbul’dan gelen oyuncuların sahneye koyduğu tiyatro gösterisinin tüm geliri, Bodrum Sağlık Vakfı engelli çocuklarına bağışlandı.

Accutane cost

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.