Bodrum Gündem

5 YAŞINDAKİ ÇOCUKLAR KENDİ YAPTIKLARI ROBOTLARI HAREKET ETTİRİYOR…

09.12.2015
0
A+
A-

bahçeşehir Kodlama ve Robotik Veli - Öğrenci Etkinliği (5) buy cheap Viagra Bahçeşehir Okulları, Computer Science Education Week 2015 kapsamında 7 – 13 Aralık 2015 tarihleri arasında Kodlama Saati etkinliklerine başladı.

Bodrum Gündem Haber buy Zithromax online

Tüm dünya ile aynı anda düzenlenen Kodlama ve Robotik Veli – Öğrenci Etkinliği, order diflucan Bodrum Bahçeşehir Koleji’nde de Anaokulu 5 yaş ile İlkokul 1.-2.-3.-4.sınıf öğrencileri ve velileriyle  gerçekleştirilecek.

Algoritmik düşünme ve kodlama becerilerinin hayatımızdaki yeri ve önemi ile ilgili sunum ile başlayan çalışmada her öğrenci anne veya babasıyla birlikte sınıf içinde matrix simülasyonu gerçekleştirerek daha sonra bir Lego modeli inşa edecek ve modeli bilgisayarda kodlayarak hareketlendiriyor olacak.

bahçeşehir Kodlama ve Robotik Veli - Öğrenci Etkinliği (3)Etkinlik sayesinde, veliler, çocuklarının başarılarını görebilecek, dersleri hakkında fikir sahibi olabilecek, çocuklar da bilişimsel düşünme becerilerini anne babalarıyla paylaşabilecekler.

Veli, öğrenci ve sınıf öğretmenlerinin de teknoloji algısını olumlu etkileyecek uygulamalar, Bahçeşehir Okullarının sosyal medya hesaplarından (#HourOfCode#robotics) tagları ile tüm hafta boyunca paylaşılacak.

Etkinliğin ilk gününde, uygulamaya katılan Anaokulu 5 yaş öğrencileri tek başlarına oluşturdukları maketleri hareket ettirmenin ve bunları aileleriyle paylaşmanın keyfini yaşadılar. Minik öğrencilerin keyifli halleri ve elde ettikleri başarı ile duydukları gurur yüzlerine yansıdı.

Etkinlik 12 Aralık Cumartesi akşamına kadar Bodrum Bahçeşehir Okulları Bilgisayar ve Robotik Laboratuvarında devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.