Bodrum Gündem

DOĞA BİLİMCİ USTA SANATÇI EDİZ HUN BODRUM’DA…

DOĞA BİLİMCİ USTA SANATÇI EDİZ HUN BODRUM’DA…
28.12.2015
0
A+
A-
buy Mesalamine
ediz-hun-bodrumda-seminere-katıldı-3Merkezi Antalya’da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED)’in Bodrum’da düzenlediği, “3. Satın Alma, Gastronomi ve Teknik Sektör Buluşması”na katılan ünlü sinema sanatçısı Ediz Hun, otelcilere hem sunum yaptı hem de sorularını yanıtladı.
Generic Paxil Bodrum Gündem Haber
Doğa İçin Bir İz Bırak”, “Küresel İklim Değişikliği ve Geleceğimiz” konulu söyleşiye katılan Doğa bilimci usta sinema sanatçısı Ediz Hun, sektör temsilcilerinin sorunlarını yanıtladı. Çevre konusundaki hassasiyetin her geçen gün arttığına işaret eden Hun, “Doğal değerlerin korunmasına yönelik çalışmalarla ilgili görüştük. Birlikte irdeledik. Çevre korunuyor ve korunmak zorunda. Yoksa yaşam tehlikeye girebilir” dedi.
buy Combivent ediz-hun-bodrumda-seminere-katıldı-1Yeşil alanların korunması gerektiğini düşündüğünü de kaydeden Hun, şunları söyledi:
“Türkiye’de tabiatıyla yeşil alanlar yeterince mevcut. Mevcut olanları koruyup gelecek nesillere aktarma çabası içinde olmamız lazım. Bir futbol sahası kadar yeşil çim yılda 62 ton oksijen üretiyor. Fotosentezle, artık siz düşünün. Anadolumuzun uçsuz bucaksız otlakları, meraları oksijen üretiminde çok önemli. Onları koruyup yeni nesillere aktarma çabası içinde olunması lazım.”
ediz-hun-bodrumda-seminere-katıldı-2Toplantıda ayrıca, “Enerji, Gastronomide Yenilikler”, “Turizmde İnovasyon”, “Mesleki Eğitim” konuları görüşülürken, turizm personeli sertifika programı eğitimine katılan satın alma müdürlerine de, başarı belgeleri organizasyon içerisinde Ediz Hun tarafından verildi.
Toplantının ardından Ediz Hun ve beraberindekiler, günün anısına toplantının düzenlendiği otelin bahçesine altuni selvi fidanı dikti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.