Bodrum Gündem

ZEKİ ALASYA’NIN BİLİNMEYEN DÜNYASI…

28.12.2015
0
A+
A-

zeki-alasya-diaroma-2Geçtiğimiz aylarda ani bir rahatsızlık neticesinde aramızdan ayrılan Zeki Alasya’nın hayal dünyasını yansıttığı tren diaroması, İstanbul Rahmi Koç Müzesi’nde yapılan bir kokteyl ile ziyaretçilere açıldı.

cheap Toradol buy Accutane cheap esomeprazole

Başar Münir/Bodrum Gündem

Açılışa Alasya’nın ailesi ile aralarında Türker İnanoğlu, Müjdat Gezen, Sumru Yavrucuk, Orhan Topçuoğlu, Cezmi Baskın’nın da bulunduğu sevenleri katıldı. Diaromanın müzeye kurulması için 4 ay boyunca 5 kişilik bir ekibin çalıştığını belirten müze yetkilileri, Alasya’nın dünya literatürüne girebilecek esvapta bir diaroma yarattığını ve literatüre girmesi için girişimlerde bulunacaklarını ifade ettiler.

zeki julide alasyaZeki Alasya’nın eşi Jülide Alasya ise Instagram’da ki hesabında duygularını şu şekilde dile getirdi; “Canım sevgili, Gün aydındı bugün daha da aydınlandı saatler ilerledikçe. Tam sevdiğin gibi yani. Hiç sevmezsin ya sen kışı, karı, yağmuru. Kış güneşi bile senin için başka parladı bugün. Yine senin sevdiğin gibi kırmızı giyindim, pırıl pırıldım sadece senin için. İyikilerime bir iyi ki daha ekledim. Bugün sevdiklerin ve sevenlerin bir aradaydık. Daha önce evimizde görenlere ve fırsat bulamayıp göremeyenlere seninle kurduğumuz o güzelim tren dünyamızın kapılarını açtık Rahmi Koç Müzesinde. Hep iyiliğin, güzelliğin, nasıl altın kalpli bir yüreğin olduğu konuşuldu… Gururla durdum sevgili, sevginle baktım herkese, tıpkı senin de bakacağın gibi… Adın, sevgin, o kocaman çocuk kalbin, hep yaşamaya devam edecek oraya her gidenle birlikte. Çok mutlu olduğunu biliyorum, yanımdaydın, kalbime eğilip fısıldadın, duydum taaa içimde, en derinimde…
Ben de seni çok seviyorum hem de çok ama pek çok. Ve tabii tüm RAHMİ KOÇ MÜZESİ ekibine çok teşekkürler, hep böyle kalın, harikasınız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.