Bodrum Gündem

HER ZAMAN ESNAFIN YANINDAYIZ…

28.12.2015
0
A+
A-

Natrexone without a prescription baskan carsiyi inceledi (16)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni yıl öncesi Bodrum genelinde gerçekleştirilen ışıklandırma çalışmaları sonrası ilçe merkezindeki Çarşı Mahallesi’ni inceledi. Plavix buy online Straterra online buying

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Çarşı’yı yürüyerek dolaşan ve yeni yıl hazırlıklarını gözlemleyen Belediye Başkan Mehmet Kocadon’a, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Taner Uslu ile Belediye Meclis Üyeleri ve esnaf da eşlik etti. Çalışma yapılan bölgeleri inceleyen Başkan Kocadon, ekiplere teşekkür ederek, ara sokaklarda da temizlik ve düzenleme çalışmalarının yapılması talimatını da verdi.

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya, çalışmalara Aralık ayının ilk haftasında başlandığını ifade ederek, tüm yarımadada vatandaşların yoğun olarak kullandığı arterlerin ışıklandırıldığı bilgisini verdi.

baskan carsiyi inceledi (13)Öte yandan bir grup Çarşı Mahallesi esnafı ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Çarşı’da farklı aktiviteler yapılması ve Çarşı’nın hareketlendirilmesi için fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, esnafa her zaman destek olduğunu ifade eden Başkan Kocadon, “Bodrum Çarşı’yı çok önemsiyoruz. Her zaman esnafın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar

  1. tufan dedi ki:

    sayın kocadon, 22 eylül gecesi ilçemizde başlayan yağmur ve sonrasında oluşan sel felaketindede, esnaf olarak sizi yanımızda görmek isterdik. Ama maalesef sizi ve belediyeden hiç bir yetkiliyi göremedik. Şimdi sokaklarımız yılbaşı için süslense nolur, süslenmese nolur. bu konuda çok şey yazılabilir ama hiç bir şey ifade etmeyeceği için yazmaya gerek bile yok…