Bodrum Gündem

BEMDER ÖMER YETGİN İLE DEVAM KARARI ALDI…

17.01.2016
0
A+
A-

bemder genel kurulu öme yetgin (25)

Bodrum Emlakçılar ve Müşavirleri Derneği (BEMDER) Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gerçekleşen Genel Kurulda Başkan Ömer Yetkin’in listesi oy birliği ile yeniden seçildi. Ömer Yetkin Oda kuruluş çalışmalarının tamamlandığının da müjdesini verdi.

Trabzon’dan Yalova’ya kadar Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu purchase Nexium ’na bağlı bir çok dernek temsilcisinin de katıldığı genel kurulda renkli anlar da yaşandı. Seçime geçileceği sırada Divan Başkanı tarafından, Ömer Yetkin’in listesinin karşısında bir liste daha olduğu ifade edilince, Ömer Yetkin ayağa kalkarak listesini geri çektiğini ve seçime girmeyeceğini söyledi. Ortamın gerilmesi nedeni ile hemen bir açıklama yapan Divan Başkanı listede imza olmadığı bunun bir şaka olduğunu söyleyince gerginlik yerini kahkahaya bıraktı.

TÜMFED Temsilcileri, Bodrum Belediye Meclis üyesi Refik Ülgen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Onursal Bakanı Mustafa Danacı ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ve üyelerin katıldığı Genel Kurul’da geçtiğimiz yıl vefat eden BEMDER Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Özbey’in büyük boy bir fotoğrafı da kürsüde yer alması dikkat çekti. 20 yılını dolduran üyelere ise birer plaket verildi.

treating acne bemder genel kurulu öme yetgin (7)Tek liste olması nedeni ile oylamanın gizli oylama yapılması yerine açık oylama yapılması önerildi. Öneri kabul edilince BEMDER Yönetim Kurulu listesi üyelerin oylamasına sunuldu. Oy birliği ile Ömer Yetkin’in listesi kabul edilirken, üyeler sonucu coşkulu alkışlar ile karşıladılar.

BEMDER Yönetim Kuruluna “Ömer Yetgin, Can Tayhan, Erkan Deniz, Hülya Türkdoğan ve Zehra Yılmaz Tepe, TEMFED Delegeliğine de Ömer Yetkin, Can Tayhan ve Erkan Deniz seçildi.

BEMDER Başkanı Ömer Yetgin Emlakçılar Odası kuruluşu ile ilgili çalışmaların tamamlandığının bilgisini de verdiği konuşmasında duygularını şöyle ifade etti; “Güzel bir katılım oldu. 1996 yılında kurulmuş olan Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği düne kadar daktilosu, bilgisayarı olmayan bir dernekti. Bu gün derneğimizde iki tane sekreterimiz var. Altımızda çok güzel bir denetleme aracımız var. Federasyona bağlı bir çok oda varken, biz Federasyonumuzun yönetim kurulunda yer almamızda bir ayrıcalık oldu.”

Bu görevi artık gençlere bırakmak istediğini söyleyen Yetgin konuşmasına şöyle devam etti; “Artık bu görevi gençlere bırakmak istiyordum, ama beni dinlemediler. Ama onlar beni çok seviyorlarmış, bundan dolayı sizlerin huzurunda üyelerimize teşekkür ediyorum.”

Oldukça önemli bir bilgiyi de paylaşan Ömer Yetgin sözlerini şöyle tamamladı; buy Tadalafil “Bizim derneğimiz güçlü bir dernek. Bir müjde daha vereceğim. Müteşebbis heyeti olarak Marmaris, Muğla ve Bodrum olarak Muğla Emlak Müşavirleri Odasının kuruluşunu gerçekleştirdik. Bu genel kuruldan sonra kuruluşun mührünü basacağız. Odamız Muğla ve Bodrum için hayırlı olsun.”

1996 yılında 600’ün üzerinde üyesi olan BEMDER’in şu anda 285 üyesi bulunuyor. Önümüzdeki günlerde de yapılacak istişareler sonucu BEMDER Oda statüsünde devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.