Bodrum Gündem

BAHARIN GELİŞİNİ ŞİİR VE ŞARKILARLA KUTLADILAR

05.03.2016
0
A+
A-

hamdi topçuoğlu (18)Heredot Üçüncü Yaş Akademisi tarafından “ Şiir ve şarkılarla bahara merhaba” etkinliği düzenlendi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Etkinlikte Bodrum Kent Konseyi Başkanı şair Hamdi Topçuoğlu’nun son kitabı Billur Sular’dan çeşitli şiirler okunurken güftesi ve bestesi yine şaire ait 5 şarkı Meltem Başınhan, Firdevs Şengül, Fatma Gök ve Bülent Yurt tarafından seslendirildi.

Karya Princes Otelde gerçekleşen etkinliğin açılışı Heredot Üçüncü Yaş Akademisi başkanı Selçuk Şahin tarafından yapıldı. Etkinlikle ilgili konuşan Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu şunları söyledi “Şiir ve şarkılarla bahara merhaba diyoruz. Bir türbülanstan geçtiğimizi hepimiz biliyoruz. Ülkemiz zor günler yaşıyor. Dünya için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Bir kaos çağındayız. Hepimiz bu zor günlerin sıkıntılarını içimizde yaşıyoruz. Ancak hayat bir şekilde devam ediyor. Biz bugün burada benim şiirlerimden ve şarkılarımdan oluşan bir demek eğlence gerçekleştirelim istiyoruz. Gelen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. “ Şiir serüveninin nasıl başladığını da konukları ile paylaşan şair Hamdi Topçuoğlu, be becerisinin babaannesinden geldiğini söyledi. Topçuoğlu “Ben babaannemden çok şey öğrendiğimi daha sonraki yıllarda fark ettim.” Dedi.

Programın devamında katılımcılar şairin son kitabı Billur Sular’dan çeşitli şiirler okuyup, şarkılara hep birlikte eşlik ettiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.