Bodrum Gündem

VİLLADA UYUŞTURUCU YETİŞTİRMİŞLER…

uyuşturucu operasyonu dereköy (6)
Önceki gün bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, Dereköy Mahallesinde bir villaya düzenledikleri uyuşturucu baskınında karşılaştıkları manzara ile şaşkına döndüler. Villa adeta kenevir serasına dönüştürülmüş.
Bodrum Gündem Haber
Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri edindikleri bir duyum sonucu çalışma başlattı. Çalışmalar doğrultusunda, Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ve Narkotik Köpeği “Resim” ile birlikte Dereköy Mahallesinde bir villaya baskın düzenlendi.
Önceki gün yapılan operasyon neticesinde, G.O. olarak bilinen şüphelinin evini adeta bir uyuşturucu serasına çevirdiği gözlendi. Yapılan aramada, evin içine gizlenmek suretiyle, özel olarak kurulmuş ışıklandırma, iklimlendirme ve havalandırma sistemlerinden oluşan bir sera bulundu. Villanın teras katına ve banyosuna kurulan özel sistem ile saksılar içinde kenevir bitkisi yetiştiren şüpheli jandarma tarafından gözaltına alındı.
Evde yapılan aramalarda ele geçirilen, saksılar içinde 25 kök kenevir bitkisi, satışa hazır halde 1 kg. kubar esrar maddesi ve 2 adet hassas teraziye el konuldu. Ekiplerin titiz çalışmaları sırasında sahte kimlik kullandığı da tespit edilen şüpheli sorgulanmak üzere Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığına götürüldü.
Şüphelinin karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.