Bodrum Gündem

TEPECİK KAFE SÖKÜLMEYE BAŞLANDI…

tepecik kafe yıkıldı tarih oldu (1)
Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki Bodrum’un yaz-kış en uğrak mekanlarından biri olan Tepecik Kafe yıkılmaya başlandı. Yılların Tepecik Kafesi artık tarih oldu…
Bodrum Gündem Haber
Pazar günü yıkılması beklenen ancak bugün sabah saatlerinde yıkımına başlanan kafede ilk olarak malzemelerin tahliyesi gerçekleştirildi. Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen yıkım işlemi sırasında sökülebilir malzemeler itina ile yerinden çıkarıldı. İşletmede kullanılan masa sandalye gibi malzemeler diğer kafelere götürüldü.
tepecik kafe yıkıldı tarih oldu (5)Bodrum Belediye A.Ş. tarafından işletilen kafelerden birisi olan Tepecik Kafe hakkında, bir vatandaşın şikayeti üzerine mahkeme tarafından SİT alanı üzerinde kurulu olduğu gerekçesi ile yıkım kararı verilmişti.
Geçtiğimiz hafta içinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından yıkım kararı duyurulmuştu. Tepecik Kafe’nin yıkımının yapılmasının ardından hukuken nasıl bir karar verileceği, soruşturmanın ve davanın bitip bitmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Diğer taraftan, Tepecik Kafe yerine bölgede yeni bir işletme için yoğun bir arayış içine girildiğinin de bilgisi alındı.
Yorumlar

  1. Ahmet Düzdağ dedi ki:

    1994 yılında esimin görevi dolayisiyla atanip 15 yil önünden gecitigim ve zaman zaman oturdugum mahallenin ihtiyarlarinin bulusma noktalarindan gecmisi olan harika bir yerdi.yazik sonra gazetelerin haftasonu eklerinde okudugumuz italyan fransiz vb.kafeleri gibi olamadi ne yazikki rant ve çıkar demekki bodrum un üstündeymis yazık cok övündüğümüz neyzen tevfik in ney e vuruldugu kahve olarak kalsaydı keşke.