Bodrum Gündem

SÜPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ…

SÜPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ…

Vural-Erol_Ebru-Zeynep-Çalışkan_meydanda-evlilik-teklifi

Bodrum Belediye Meydanı sürpriz bir evlilik teklifine daha sahne oldu. 24 yaşındaki Vural Erol, kız arkadaşı Ebru Zeynep Çalışkan’a Bodrum Belediye Meydanı’nda arkadaşlarının da yardımıyla sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.

Borum Gündem Haber

Bodrum Belediye Meydanında gerçekleştirdiği sürpriz evlilik teklifine evet yanıtını alan damat aday Vural Erol, bu seronomiyi hazırlamak için 2 hafta uğraştığını söyledi.

Sürpriz evlilik teklifi şu şekilde gerçekleşti; Bodrum’da yaşayan ve bir şirkette satış yöneticisi olarak görev yapan Vural Erol, kız arkadaşı heykeltraş Ebru Zeynep Çalışkan’ı akşam yemeğine davet etti. Çalışkan otoparktan Belediye Meydanı’na kadar yürüdüğü sırada, Vural Erol’un önceden belirlediği 10 kişiden, yol boyunca 10 demet çiçek aldı. Şaşkınlık içerisinde meydana ulaşan Ebru Zeynep Çalışkan yaklaşık 50 kişilik arkadaş grubuyla karşıladı. Çalışkan erkek arkadaşı Vural Erol’u meydanda görünce şaşkınlığı daha da artarken, Vural Erol Ebru Zeynep Çalışkan’ın şaşkınlığı geçmeden diz çökerek evlenme teklifinde bulundu. Çalışkan’ın evlilik teklifine evet demesiyle, Vural Erol’da müstakbel eşinin parmağına yüzüğü taktı.

TANIMADIĞI KİŞİLERDEN ÇİÇEK ALMAK KORKUTMUŞ…

İlginç evlilik teklifinin şaşkınlığı üzerinden atamayan ve mutluluğu gözlerinden okunan 24 yaşındaki heykeltraş Ebru Zeynep Çalışkan, duygularını şu sözler ile dile getirdi;  “Tanımadığım kişilerden çiçek alırken biraz korktum. Ardından da böyle bir sürprizle karşılaşınca büyük heyecan yaşadım ve çok mutlu oldum.” dedi.

Vural-Erol_Ebru-Zeynep-Çalışkan_meydanda-evlilik-teklifi-arkadaları-yardım-ettiSÜRPRİZ İÇİN İKİ HAFTA UĞRAŞMIŞ…

Vural Erol ise bu sürprizi yapabilmek için çok uğraştığını anlatarak; “Planı hazırlamak, iki haftalık bir sürecimi aldı. Zeynep’in arkadaşları ve benim arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onların yardımları olmasa zaten olmazdı bu iş” dedi.
Sürpriz organizasyona meydandan geçen yerli ve yabancı turistler de ilgi gösterirken, genç çift daha sonra arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.