Bodrum Gündem

MHP TURGUTREİS’TE İFTAR DÜZENLEDİ…

30.06.2016
0
A+
A-

mhp turgutreis iftar (3)MHP Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen iftar davetlerinin ikincisi Turgutreis Mahallesi Atatürk Meydanı’nda yapıldı. Düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık olarak 2000 kişi katılırken, vatandaşlara iftar yemeklerini Bodrum MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Belediyesi MHP’li Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri dağıttı.
Bodrum Gündem Haber 
Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeğinin ikincisi Turgutreis Mahallesinde düzenlendi. MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun’un ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine MHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Bodrum geçmiş dönem İlçe başkanları, Bodrum Belediyesi MHP’li Meclis Üyeleri, MHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve yaklaşık 2000 vatandaş katıldı.

Düzenlenen iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun; “Bu yıl ki iftar programlarımızın ikincisini Turgutreis’te düzenledik. Geçen yıl da yine Ramazan Ayında bu meydandaydık. Yine meydanımız doldu taştı. Bu organizasyonumuzda dışarıdan hiçbir hizmet almadan partimizin mensupları size hizmet etti” diyerek, yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konuşmasında İstanbul Atatürk Hava limanında teröristlerce gerçekleştirilen hain saldırıyı kınayan ve terörü lanetleyen Başkan Tosun şunları söyledi: “Saygıdeğer hemşehrilerim, hepinizin malumu, dün yine hain bir terör saldırısıyla gecenin bir yarısı uyandık. Özellikle buradan, Bodrum Yarımadasından, Ege Bölgesinden, efelerin diyarından sesleniyoruz. Asla ve asla bu memleketi böldürtmeyeceğiz. Bu hainler emellerine ulaşamayacaklar. O kadar fütursuzlaştılar ki bu dinsiz ve imansızlar Ramazan Ayında bile kan akıtmaya devam ediyorlar. Buradan dünkü Atatürk Hava limanındaki terör saldırısını, hain saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum. O hain saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına baş sağlığı diliyorum ve yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Ve buradan tekrar söylüyoruz, terörün her türlüsünü lanetliyoruz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensupları olarak Türk Milleti ile birlikte asla ve asla bu bayrağı indirtmeyeceğiz ve bu vatanı böldürtmeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle uzaktan ve yakından Turgutreis iftarımıza teşrif eden çok değerli misafirlerimize, siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum, yaklaşan Kadir Gecenizi ve mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki günleri barış, mutluluk, sağlık ve huzur içerisinde geçiririz. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.