Bodrum Gündem

MFÖ İLE GEÇMİŞE YOLCULUK…

MFÖ İLE GEÇMİŞE YOLCULUK…

Türk pop müziğinin efsane gruplarından ve Türk müziğinin klasikleri arasında yerini alan Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ), Bodrum Antik Tiyatro’da verdiği konserde, izleyenler geçmişe büyülü bir yolculuk yaptı. 

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşen Mazhar Fuat Özkan konserini konseri izleyenlere geçmişte büyülü bir yolculuğa çıkardı. Coşku dolu alkışlarla sahneye çıkan grup sevilen şarkılarını seslendirdi.  Yıllar geçse de hala dillerden düşmeyen ve Bodrum’a gelen herkesin mırıldandığı “Bodrum Bodrum” şarkısıyla konserine başlayan MFÖ, şarkısının bir bölümünün sözlerini “Bodrum’a geldim. Diktiğim bütün fidanları koparmışlar, hatıralarımın üzerine hep oteller yapmışlar” diye değiştirerek Bodrum’un olumsuz ve hızlı değişimini de protesto ettiler. Bu şarkıyı 1970’li yılında yazdıklarını ifade eden Mazhar Alanson, şarkının ardından grup arkadaşlarına “O günlerden bu günlere siz formunuzu nasıl korudunuz” diyerek takıldı.

Fuat Güner, “Bunun cevabın vermek biraz uzun sürer ama yemeye, içmeye, uyumaya dikkat ederek” dedi. Özkan Uğur ise bu soruya, “Sevdiğimiz işi yaptığımız için, sevgi ve müzikle bugünlere geldik” dedi. Arkadaşları da aynı soruyu Mazhar Alanson’a yöneltince, Alanson, “Ben alternatif tıptan yararlandım. Akupunktur yaptırdım. Sülük yaptırdım. Sırtım ağrıyınca da vantuz çektirdim. Ama modern tıptan da faydalanıyoruz mecburen” dedi.

Konseri izlemeye gelenler arasında oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem de şarkılara eşlik ederken, darbe teşebbüsü gecesi Kuşadası’nda konserde olduklarını belirten Alanson, “O nedenle Ankara ve İstanbul’daki o travmatik durumu yaşamadık. Ama biraz asabileştik” dedi ve ardından “‘Mazeretim var asabiyim ben” şarkısını seslendirdiler.

Muhteşem konser yaklaşık 2 saat sürdü. Geçmişe büyülü bir yolculuk yaptıran MFÖ konseri izleyenlerden her zamanki gibi tam not aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.