Bodrum Gündem

OPERA SANATÇISINDAN TÜRKÜLÜ KUTLAMA…

31.08.2016
0
A+
A-

tuncer-tercan-gündoğan-konseriPeynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüleri Derneği’nin organize ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri, halk plajında müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar  devam etti.

Bodrum Gündem Haber

Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüleri Derneği   ve Bodrum Kent Konseyi Gündoğan Mahalle Meclisi üyelerinin sabah saatlerinde Atatürk Meydanında çelenk koyma merasimi ile başlayan Zafer Bayramı kutlamaları akşam saatlerinde Gündoğan halk plajında yapılan müzikli eğlence ile devam etti.

Akşam başlayan kutlama programında  gitarda Necdet Gacka, ritimde Mustafa Kaynar ve bazuki de Fatih Kuru’nun yer aldığı gurubun seslendirdiği  nostaljik şarkılara halk sahiline gelen vatandaşlar da eşlik ettiler.

Gündoğan’da yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında daha sonra sahne alan Ankara Devlet ve Opera Balesi sanatçılarından bariton Tuncer Tercan konuk sanatçı olarak yer aldı.  Sanatçının seslendirdiği  Anadolu’dan ezgilerle geçmişten geleceğe bir yolculuk yapıldı. Gündoğanlılar birlik ve beraberliklerini  şarkılarla, türkülerle pekiştirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.