Bodrum Gündem

AK PARTİ BODRUM İLÇE BİNASINDA YOĞUN MESAİ…

AK PARTİ BODRUM İLÇE BİNASINDA YOĞUN MESAİ…

akp-yeni-yönetim-kurulu-üye-seçimiAK Parti Bodrum İlçe Başkanlığında Çiğdem Demiralp ve yönetim kurulu üyelerinin istifa etmelerinin ardından boş kalan 60 kişilik yönetim kurulu üyeliği için yaklaşık 100 partili başvuruda bulundu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Sabah saatlerinden itibaren ilçe binasına gelen yönetim kurulu adayları genel merkez tarafından görevlendirilen Metin Bulut ve Ali Aşlık ile sözlü mülakat gerçekleştirdiler.

30 Haziran 2014 yılından geçtiğimiz Ağustos ayına kadar AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevini yürüten Çiğdem Demiralp ve yönetim kurulu üyelerinin istifa etmelerinin ardından boş kalan 60 kişilik yönetim kurulu için yaklaşık 100 partili başvuruda bulundu.

26 Ağustos’ta Çiğdem Demiralp’ten boşalan başkanlık koltuğuna AK Parti Genel Merkez yönetimi tarafından 7 Eylül’de İbrahim Macit Gündoğdu atanmıştı. İlçe Yönetim Kurulunda görev yapacak partililerin belirlenmesi için ilk kez AK Parti Genel Merkezinden heyet geldi. Bilindiği üzere daha önceki uygulamalarda atanan ilçe başkanı yönetimde görev yapacağı mesai arkadaşlarının listesini kendisi belirleyerek ilgili listeyi il yönetimine gönderiyordu. Söz konusu liste Ankara merkezden de onaylandıktan sonra ekip göreve başlıyor idi.

AK Parti Genel Merkez’den  Bodrum’da görev yapacak olan 30 asil ve 30 yedek üyeden oluşan yönetim kurulunun belirlenmesi ile ilgili Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı ikinci Bölge Koordinatörü Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile İl Koordinatörü ve 24. Dönem milletvekili Ali Aşlık yönetim kurulu adayları ile birebir görüşmelerde bulundu. Adayların başvuru sırasında form doldurarak sözlü mülakata tabi tutuldukları alınan bilgiler arasında.

Bugün geç saatlere kadar süren görüşmelerin önümüzdeki hafta neticeye kavuşması bekleniyor.  AK Parti Bodrum ilçe merkezinde asil ve yedekleriyle beraber 60 kişilik listenin önümüzdeki hafta açıklaması durumunda ilçe başkanı hariç 14 kişilik yürütme kurulunda kimlerin yer alacağı merak konusu oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.