Bodrum Gündem

BODRUM SEVDALISI ABİDİN AYHAN VEFAT ETTİ…

BODRUM SEVDALISI ABİDİN AYHAN VEFAT ETTİ…

abidin-ayhan-vefat-ettiBodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyesi, Ayhan Cam firmasının sahibi iş insanı  Abidin Ayhan vefa etti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Ayhan Cam firmasının sahibi iş insanı Abidin Ayhan, İzmir’de tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

Ayhan Cam firmasının sahibi Abidin Ayhan, yaklaşık bir yıldır rahatsızlığı nedeni ile İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde tedavi görüyordu.  Abidin Ayhan,  geçtiğimiz hafta tedavisinin devamı için yattığı hastanede durumu ağırlaştığı için yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Abidin Ayhan’ın yoğun bakımdaki tedavisi sırasında bugün kalbinin durduğu ve hayatını kaybettiği alınan bilgiler arasında.  Zülbiye Ayhan’la evli olan 1956 Çorum doğumlu Abidin Ayhan’ın dört çocuğu ve 5 torunu var.

Akşam saatlerinde Bodrum’a getirilecek olan Bodrum sevdalısı Abidin Ayhan’ın cenazesi 12 Ekim Çarşamba günü yürütme kurulu üyesi olduğu Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneğinin Konacık’taki  merkezinde yapılacak. Törenin ardından da Ortakent’te bulunan kabristanda defnedilecek.

Hakka yürüyen Abidin Ayhan’ın devri daim olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.