Bodrum Gündem

TURİZM BAKANI KONGRE İÇİN BODRUM’A GELİYOR…

TURİZM BAKANI KONGRE İÇİN BODRUM’A GELİYOR…

nabi avci bodrum gündem

İlk defa 1990 yılında yapılan, her yıl Türkiye’de değişik üniversitelerde düzenlenen turizm alanının en köklü kongresi Bodrum’da gerçekleştiriliyor. “Akademisyenleri ve Turizm sektörünü bir araya getiren kongrenin onur konuğu ise Turizm Bakanı Nabi Avcı olacak…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 17. Ulusal Turizm Kongresi’ne katılmak üzere yaklaşık 300 bilim insanı 20-23 Ekim tarihlerinde Bodrum’a gelecek. Akademisyenleri ve Turizm sektörünü bir araya getiren kongrenin onur konuğu ise Turizm Bakanı Nabi Avcı olacak.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof_Dr_Ozan_BaharMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar kongreyle ilgili olarak; “Çok emek sarf edilen ve özveriyle düzenlenen bu kongre hem sektör hem de güzel Muğla’mız için çok önemlidir. Bu kongrenin üretken üniversitemiz ve güzel Muğla’mız için yapacağımız çalışmalarımızın, sadece başlangıcıdır.” dedi. Prof. Bahar katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara da teşekkür etti.

KONGREYE KATKI VERENLERİN TAMAMI YEREL KURUMLAR…

17.Ulusal Turizm Kongresi tamamen yerel STK’ların, yerel sponsorların ve Bodrum’da hizmet veren yerel bir turizm acentesi olan Grammy Travel’ın katkılarıyla yapılıyor.

grammy travel hafize dilek öz turizm kongresi (3)Bodrum’da hizmet veren ve yerel bir firma olarak bu kadar önemli ve büyük ölçekli bir kongrenin organizasyonu yapmaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını kaydeden Grammy Travel’ın sahibi Hafize Dilek Öz, 17.Ulusal Turizm Kongresinin 2016’da organizasyonunu yaptıkları ikinci kongre organizasyonu olduğunun bilgisini verdi.

Öz kongrenin bütün yurtta çok önemsendiğini ve Turizm Bakanın da kongre için Bodrum’a gelmesinini çok önemli olduğuna dikkat çekerek; “2014 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi ile yollarımız kesişti. İki seneden bu yana çalışmalarımız devam ediyor. 17.Ulusal Turizm Kongresi 20-23 Ekim tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleştirilecek. Son günlerde turizm sektöründe ve Bodrum’da birinci gündem bu kongre. Bu güne kadar 16 Ulusal Turizm Kongresi yapılmasına karşın, hiç bu kadar popüler olmamıştı. Bodrum’da yapılıyor olması ve Ozan Bahar hocamızın da bu işe gönül vermiş olması ile gündeme oturduk diyebilirim. Kongreye çok az bir süre kaldı ve biz hazırlıklarımıza son hızla devam ediyoruz. Sorunsuz ve eksiksiz bir kongre geçmesi için tüm detayları tek tek inceliyor ve kontrolden geçiriyoruz.” dedi. Grammy Travel Service sahibi Hafize Dilek Öz, 17.Ulusal Turizm Kongresinin turizm sektörünü ve akademisyenleri buluşturan çok önemli bir kongre olduğunu sözlerine ekledi.

17.Ulusal Turizm Kongresi 20 Ekim Perşembe günü saat 10:00’da Torba Vogue Otel Bodrum’da başlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.