Bodrum Gündem

BESİAD YENİ YÖNETİMİ İLK TOPLANTISINI YEREL BASINLA YAPTI…

BESİAD Yönetim kurulu üyeleri (17)

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda seçilen, Bodrum Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD)’nin yeni yönetim kurulu, Bodrum’da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Bodrum Gündem Haber
BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, Ortakent-Yahşi Mahallesi’nde dernek üyesi Yılmaz Algül’ün sahibi olduğu Lugga Otel’de gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısında, ilk yönetim kurulu toplantısını Salı günü yapacaklarının bilgisini veren Köroğlu “Önümüzdeki dönemle ilgili olarak çalışma modelimizi daha evvelkilerden biraz daha farklı, üyelerimizin katılımının içerisinde olduğu komisyonlar vasıtasıyla yöneteceğiz. Böylelikle derneğimizin daha dinamik bir yapı içerisinde olacağı kanaatindeyiz. Bu hafta Cumhuriyet haftası, çok önemli bir hafta bizim açımızdan. Bizim diğer derneklerden en büyük farkımız seçilen arkadaşlarımızın asil veya yedek olarak değil, hep beraber yönetim kurullarımızı gerçekleştirmemizdir” dedi.
Bundan sonraki çalışmalarının daha büyük bir ivme ile devam edeceğini anlatan Emre Köroğlu, önümüzdeki iki yıl boyunca BESİAD’ın Bodrum’a yön verecek projelerine basından destek beklediklerini sözlerine ekledi.

BESİAD Yönetim kurulu üyeleri (14)BESİAD yönetimi önceki yıllardan farklı olarak 24 kişiden oluşuyor.  BESİAD’ın Salı günü gerçekleştirilecek ilk yönetim kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Emre Köroğlu, başkan yardımcılığına Neslihan Nazlıoğlu, genel sekreterliğe Mithat Karabıyıkoğlu ve saymanlığa da Enver Kılıç’ın seçilmesi bekleniyor.
Toplantının ardından BESİAD’ın yeni yönetiminde görev alan üyelerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.