Bodrum Gündem

ALEVLERİN ARASINDAN SON ANDA KURTULDULAR…

bodrum balkan iş merkezi önünde yanan araç (1)

Bodrum’da seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Araç sahipleri yanan araçtan son anda çıktılar. Yanan araç kullanılamaz hale geldi…

Bodrum Gündem Haber
Ortakent yönünden Bitez istikametine doğru seyreden N.Öztürk idaresindeki Muğla plakalı otomobil, Beylikkırlar Mevkii Balkan İş Merkezi önünde bilinmeyen bir neden ile aniden alev aldı. Bir anda büyüyen alevlerin arasında kalan otomobil sürücüsü ve iki yolcu alev alev yanan araçtan son anda çıktılar.
Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevkedildi. Otomobilin yanan lastikleri ise büyük bir gürültüyle patladı. Yangın nedeniyle büyük panik ve korkunun yaşandığı yolda trafik tamamen durdu. Trafiğin durması nedeniyle itfaiye araçları yanan otomobile güçlükle ulaştı. Polis ekipleri de yangın esnasında çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Otomobil sahipleri tedirgin bir şekilde olayı izlerken çevredeki vatandaşlar ise yangını cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı.
İtfaiye ekiplerinin köpükle müdahale ettiği otomobil, dakikalar sonra güçlükle söndürebildi. Yangının ardından otomobil büyük hasar alarak kullanılamaz hale gelirken LPG’li olduğu öğrenilen otomobilde alevlerin yakıt deposuna ulaşmaması için itfaiye ekipleri büyük çaba harcadı. Aracın çekici ile yoldan kaldırılmasının ardından, uzun araç kuyruklarının oluştuğu yol tekrar trafiğe açıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.