Bodrum Gündem

14 ŞUBAT’TA ÇOK ANLAMLI BİR ETKİNLİK…

14 ŞUBAT’TA ÇOK ANLAMLI BİR ETKİNLİK…

fen bilimleri huzur evi ziyareti

Özel Bodrum Fen Bilimleri Ortaokulu 14 Şubat  Sevgi Günü’nde  Abide-H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti…

Bodrum Gündem Haber

Özel Bodrum Fen Bilimleri Ortaokulu14 Şubat Sevgi Günü’nde çok anlamlı ve örnek olacak bir etkinlik düzenledi. Özel Bodrum Fen Bilimleri öğrencileri, Okul Müdürü Ali Güler ve Müzik Öğretmeni Buse Özer  eşliğinde,  Abide-H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu. Öğrenciler huzurevi sakinlerine şarkılar söyleyerek keyifli dakikalar yaşatırken, bol bol sohbet ettiler.  Almış oldukları küçük hediyeleri  paylaşan öğrenciler, huzurevi sakinlerinin torun özlemlerini de bir ölçüde gidermeye çalıştılar.

Yaşanan  bu güzel dakikalar sonunda hem öğrenciler, hem de huzurevi sakinlerinin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu. Özel Bodrum Fen Bilimleri Okul Müdürü Ali Güler “Bize kurumun kapılarını açan ve 14 Şubat sevgi gününü daha anlamlı kılmamıza vesile olan Müdür  Vekili Sayın Çetin Korkmaz ‘a  ve kurumun diğer çalışanlarına en içten teşekkürlerimizi sunarız…” dedi.

Özel Bodrum Fen Bilimleri yöneticileri, bu tür sosyal etkinliklerin sıklıkla yapılacağını kaydettiler.

fen bilimleri huzur evi ziyareti 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.