Bodrum Gündem

PAZARTESİ GÜNÜ MUĞLA ÜST DÜZEY ALARMDA…

PAZARTESİ GÜNÜ MUĞLA ÜST DÜZEY ALARMDA…
19.02.2017
0
A+
A-

fetö muğla ilk duruşma

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yapılan suikast girişimine katılan sanıkların ilk duruşması 20 Şubat 2017 Pazartesi günü başlıyor. Duruşma süresince Muğla İl Emniyeti bazı güzergahlarda araç trafiği kapatılırken, güvenlikte üst düzeye çıkarıldı.

Bodrum Gündem Haber

15 Temmuz 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yapılan suikast girişimine katılan FETÖ/PDY mensubu, darbeci sanıkların ilk duruşmaları, 20 Şubat 2017 Pazartesi günü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapılacak. Bu neden Muğla Valiliği ve Muğla Emniyet Müdürlüğü 19 Şubat 2017 Pazar günü Saat:20.00’den itibaren, duruşmalar süresince bazı önlemler aldı. Yurttaşların alınan bu güvenlik önlemlerine göre hareket etmelerinin, mağduriyet yaşanmaması açısından gerekli olduğu ifade ediliyor.

fetö muğla ilk duruşma 1Buna göre 19 Şubat Pazar günü saat 20:00’den itibaren; Dirgeme yolunun, Atatürk Bulvarı ile Muhsin Özbay Caddesi arasındaki alanında, Ş.Yarbay Alim Yılmaz Caddesinin, Muhsin Özbay Caddesinden, Adliye Kavşağı istikametinde, Ticaret Odası ile Baro Binası arasındaki isimsiz sokak üzerinde ve Adliye önündeki park alanlarında park yasağının getirilerek, belirtilen güzergâhların araçların seyri yasaklandı.

20 Şubat 2017 günü Saat:07.00’den itibaren, gerekli görülen hallerde; Sanıkların nakillerinde kullanılacak güzergâhlar üzerlerinde park yasağının getirilerek, belirtilen alanlarda araçların seyirlerinin yasaklanması ve güzergâhlarda sürücülerine ulaşılamayan (şüphe arz eden) araçların güvenlik sebebiyle çekici yardımıyla çektirilmesi kaydediliyor.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili olarak yaygın ve yerel basın kuruluşlarına gönderdikleri bilgilendirme bültenleri ile yurttaşların mağduriyet yaşamamaları için emniyet mensuplarının duyuru ve uyarılarına uymaları isteniyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.