Bodrum Gündem

KURULUŞ YIL DÖNÜMLERİNİ ENGELLİ ÖĞRENCİLERLE  KUTLADILAR…

engelliler-vakfı-polis-haftası-etkinliği-manşetPolis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıl dönümünü Bodrum Sağlık Vakfı engelli öğrencileri ile birlikte kutladılar.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş ve beraberindeki ekip arkadaşları  Polis Teşkilatı kuruluşunun 172. Yılını Turgutreis’te bulunan Bodrum Sağlık Vakfı engelli öğrencileri ile birlikte kutladılar.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, trafik ve karakol birimleri polis ekipleri, vakfı gezerek yapılan eğitimle ilgili bilgi aldılar. Bodrum Sağlık Vakfı engelli öğrencileri, polislerin elindeki telsizinden anons yapıp, motosiklete bindiler. Ekip arabaları ile Turgutreis sokaklarında dolaşan vakıf öğrencileri etraflarında bulunan polislere sarılarak teşekkür ettiler. Polis telsizinden ilk anonsu yapan vakfın öğrencisi Görkem Dokur, polis teşkilatının 172. yıl dönümü kutladı. Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar son olarak tüm ekiple hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, “Engelli çocukların vakıfta gördükleri eğitimin yanında polis teşkilatı olarak yanlarında olmak istedik. Engelli öğrencilerin Vakıfta gördükleri eğitim gerçekten takdire şayandır. Biz de Emniyet teşkilatı olarak küçük bir katkıda bulunmak için, engelli çocuklarımızla birlikte vakit geçirdik” dedi.

Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, çocukların polis teşkilatının ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Rehabilitasyon yasayla mevzuatla tarif edilen bir şey ama en önemli rehabilitasyon bu. Çocuklarımız sağlıklı, meslek sahibi insanlarla sosyalleşiyor. Bugün çocuklarımızın yüzünü gördünüz, yüzleri gülüyor. Bir kez daha Haluk müdürüm ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.