Bodrum Gündem

HALİKARNAS DİSCO’DA YANGIN VAR !…

HALİKARNAS DİSCO DA YANGIN VAR (4)Bodrum’un ünlü gece kulübü Halikarnas’ta yangın çıktı. Öğlen saatlerinde ( 13.30 ) Bodrum’un ünlü diskosu  Halikarnas’ta çalışma esnasında yangın meydana geldi.

Bodrum Gündem Haber 

Halikarnas Disko ile ilgili mülk sahipleriyle işletmeci arasında uzun yıllardır devam eden mahkeme sonrasında, mahkeme mülk sahipleri lehine karar vermiş ve işletmeciye mekanı boşaltması konusunda tebligat yapılmıştı.

Yaklaşık 3-4 aydır akıbeti hakkında çeşitli  spekülasyonların yapıldığı, Tv 8 isimli kanalın sahibi Acun Ilıcalı’nın mekanı aldığına dair haberler yapılmış olsa bile konu ile ilgili bilgiler netleşmedi. Sonrasında Geçen süre içinde İşletmeci Süleyman Demir’in tekrar işleteceği söylentisi ortaya atıldı fakat bu da gerçeği yansıtmadı.

Yaklaşık bir aydır yoğun bir hareketliliğin yaşandığı mekana her gün kamyonlar girip çıkıyor, tadilat yapıyoruz adı altında mekandan malzemeler taşınıyordu. Bölgede yaşayan bazı esnaflar işletmenin boşaltıldığını söylüyordu. Bu boşatma esnasında şalama ateşiyle yapılan çalışmalar sırasında elyaf ve benzeri yanıcı malzemelerin tutuşması sonucu yangın çıktı. Bir anda alevlerin yükseldiği mekandan çıkan dumanlar Kumbahçe mahallesini kapladı. İtfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürülen yangında can kaybı olmazken bir miktar maddi hasar oluştu.  İşletme sahibi Süleyman Demir’in de yangın esnasında mekanda olduğu ifade edildi.  Demir, Söndürme ve soğutma çalışmalarını bizzat takip etti.

Güvenlik görevlisinin basın mensuplarının resim çekmesine engel olmasına karşın,  Süleyman Demir’in müdahalesiyle resim ve görüntü alınabildi. Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonrasında yangın tamamen kontrol altına alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.