Bodrum Gündem

SINIRLARI ZORLADILAR…

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ - SINIRLARI ZORLADILAR (4)Öğrenciler Zeka Sürat Koordinasyon Atölyesi ile zekalarının sınırlarını zorladı. Bodrum Bahçeşehir Koleji, Midtown’da düzenlediği etkinliklerini 6 Mayıs Cumartesi günü “ Zeka – Sürat – Koordinasyon Atölyesi” ile tamamladı.  

Bodrum Gündem Haber

Birbirinden renkli görüntülere sahne olan ve katılımcı öğrencileri hem düşünmeye hem de stratejik olmaya zorlayan oyunlardan oluşan atölye çalışmaları internet üzerinden oynanan genel kültür yarışmasıyla son buldu.

Türkiye’deki eğitimin 45 bin öğrencisiyle en güçlü adresi olan Bahçeşehir Koleji, 2016 Kasım ayından bu yana Bodrum Kampüsü ile gerçekleştirdiği yaratıcı etkinliklerine devam ediyor. Bu zamana kadar sırasıyla “Robotik”,  “Sanart”, “Bilim ve Akıl Oyunları”, “Geri Dönüşüm” atölyeleriyle birbirinden farklı projelere imza atan Bahçeşehir Koleji, bu kez dijital dünya okulu olmanın da kazanımlarını paylaştığı çalışmalarla “Zekâ – Sürat – Koordinasyon Atölyesi” gerçekleştirdi.

Bilgilerini yarıştırdılar!

“Zeka – Sürat – Koordinasyon Atölyesi”nin en ilgi çeken etkinliği dünyada 40 binin üzerinde eğitim programında yer alan “speed stacks” oldu. Beynin sağ ve sol kısımlarının aynı anda kullanılmasını sağlayan, motor becerileri geliştiren, dikkat ve koordinasyonu artırmasıyla bilinen “speed stacks” oyununa katılan çocuklar önce alıştırma yaptı sonrasında zamana karşı yarıştılar. Arttırılmış gerçeklik, İngilizce, satranç, İspanyolca ve matematik Ipad uygulamalarıyla zekalarının sınırlarını zorlayan öğrenciler son olarak genel kültür yarışmasında ter döktü. İnternet üzerinden oynanan genel kültür yarışmasının cevaplarını cep telefonlarıyla veren katılımcılar bilgilerini de test etme şansı buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.