Bodrum Gündem

BODRUM TIRI SON DURAĞI DENİZLİ’DE…

bodrum tırı son durağı denizlide (7)Bodrum’un tarihini, kültürel yapısını ve doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla yola çıktığı 20 Mart’ta bugüne kadar 7 bin kilometre yol kat eden Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı son durağı Denizli’de misafirleri ile buluştu.

Bodrum Gündem Haber 

Edirne’den Kars’a, Bartın’dan Hatay’a kadar ülkeyi sıcak-soğuk, yağmur-kar demeden bir uçtan bir uca gezerek on binlerce insana ulaşan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı Denizli Bayramyeri Meydanı’nda yerini aldı. Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ını ziyaret eden misafirler Bodrum hakkında bilgiler alırken üç boyutlu Bodrum tanıtım filmini izledi, fotoğraflarını incelediler. Denizli’deki Bodrum sevdalıları ve Bodrumlu vatandaşlar da TIR’ı gezerek hasret giderdi. 21 Mayıs pazar akşam saatlerine kadar Denizlilerle buluşmaya devam edecek olan TIR, daha sonra Bodrum’a hareket edip planlanan 30 ili 2 ayda gezerek tanıtım turunu sonlandıracak.

Bayramyeri Meydanı’nda TIR’ı ziyaret eden Denizliler “Burada Bodrum’u görmüş ve yaşamış kadar olduk. Yapılan proje ülke turizmi açısından çok önemli. Çok uzak olmamasına rağmen Bodrum’a gelemedik ama Bodrum’u Denizli’de de yaşamak varmış.” dedi.

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı bugüne kadar Aydın,  İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Zonguldak, Bartın, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize. Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Hatay, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya ve Denizli’ye gitti. Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı yapılan program dahilinde 21 Mayıs akşam saatlerinde son durağı olan Denizli’den ayrılıp Bodrum’a dönüş yapacak.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.