Bodrum Gündem

BODRUM’DA KİTAP VE KAHVE GÜNLERİ BAŞLIYOR…

BODRUM’DA KİTAP VE KAHVE GÜNLERİ BAŞLIYOR…

Bodrum'da kitap kahve günleri başlıyorGeçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen “Kitap Kahve Günleri” etkinliğinin bu yıl ikincisi 26-28 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi Yazın Grubu, Kitap ve Kahve Günleri’nin ikincisinde Bodrum’da yaşayan ve yazan sanatçılarla sanatseverleri buluşturuyor.
Yazın Grubu’nun organizasyonu olan “Kitap Kahve Günleri Bodrum”un ikincisi, 26 ve 27 Mayıs 2017 tarihlerinde Bodrum Hilmi Uran Meydanı’nda (Kilise Meydanı) 28 Mayıs 2017 tarihinde de Turgutreis Akçaalan Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek.

Organizasyonu Bodrumlu yazarlar Nuran Yüksel, Serap Gökalp ve Ayser Özbulut’un üç aylık çalışmalarıyla yapılan etkinlikte yirmiye yakın yazar ve şairle birlikte yayınevlerini, ressamları, ve müzisyenleri sürece katarak, Kitap Kahve Günleri Bodrum 2’yi bir sanat etkinliğine dönüştürüldü.

Kitap Ve Kahve Günleri Bodrum’ da çocuk ve yetişkinlere yönelik mandala atölyeleri, çocuklara öykü atölyeleri düzenlenecek. Gençlere ve çocuklara Gazi Mustafa Kemal’in Nutku armağan edilecek.

Katılımcı Yazarlar (Alfabetik)
Ayhan Ongun, Aysel Yenidoğanay, Ayser Özbulut, Cezmi Çoban, Dilek Nigar Kaynak, Feridun Büyükyıldız, Feriha Beriş, Füsun Çetinel, Halis Açacak, İnci Gürbüzatik, Mine Arasan, Mualla Tetik, Nuran Yüksel, Özkan Mert, Serap Gökalp, Şükran Atmaca.

Konuk Yazarlar, Aydın Şimşek, Refet Özkan ve Nermin Karahan, Remzi Kazmaz kitaplarıyla etkinliğe katılacaklar.

Müzisyenler İlkin Tokay, Ferhat Çetinkaya, Süleyman Gülten olurken,  Mandala Atölyesini Ceres Yayınları sponsorluğunda Tuğba Demir gerçekleştirecek.

Ressam Cengiz Çeliker, resim sanatıyla ilgili, Cam Ustası Nasuh Cömert, cam sanatıyla ilgili sunuşlar gerçekleştirecek.
Etkinliğin 26 Mayıs-27 Mayıs 2017 günleri Hilmi Uran Meydanı’nda yazarlar için hazırlanan masalarda kitap imza etkinliği yapılırken, müzik dinletileri eşliğindeki söyleşiler Fora Restoran’da iki gün boyunca devam edecek.

Etkinlikte; 28 Mayıs 2018 günü etkinliği ise tümüyle çocuklara yönelik olarak planlanmış olup Akçaalan Halk Kütüphanesinde Yazar Füsun Çetinel’in söyleşisi, çocuklar için öykü atölyesi, gerçekleştirilecek. Turgutreis Akçaalan Halk Kütüphanesi’nde Yazar Cezmi Çoban’ın imza ve söyleşisi dışında Kumbahçe Masal Cafe sponsorluğunda çocuklar için köpük balon gösterisi sunulacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.