Bodrum Gündem

ÇARŞAMBA KAHVALTISI BİR GÜNLÜK TATİLDE…

çarşamba müdavimleri zeytinlina (2)

Bodrum’un en uzun soluklu organizasyonu olarak kabul edilen, geleneksel Çarşamba Kahvaltısı 26. yılına girdi.  Grup üyeleri bu Çarşamba Yalıkavak eski Belediye Başkanı Mustafa Saruhan’ın yeni açtığı Zeytin Lina’da buluştu. Saruhan annesinin yaptığı börekleri kendi elleri ile servis etti…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un 26 yıllık geleneği Çarşamba Kahvaltısı, bu hafta Yalıkavak Zeytin Lina’da yapıldı. Yalıkavak eski belediye başkanı Mustafa Saruhan’ın yeni açtığı Zeytin Lina’nın ev sahipliğinde yapılan kahvaltıya Çarşamba müdavimleri Fikret Karataş, Hilmi Bilaloğlu, Muzaffer Buyruk, Hüseyin Kahraman, Ahmet Şadan Karasu, Hüseyin Çakaloğlu, Fettah Filis, Kerim Cangır, Erkan Sütekin, Nasvet Iristay, Ahmet Bakar, Ali Güler, Musa Gökbel, Mustafa Coşkun, Veysel Yapıcı, Mehmet Kocair, İsmail Sever, Alp Arbak, Muzaffer Dağgez, Mustafa Gündoğ ve Fatih Bozoğlu katıldı.

Çarşamba Grubu katılımcıları gerek mekân, gerek sunulan lezzetler ve gerekse Mustafa Saruhan’ın ev sahipliğinden oldukça memnun kaldı. Saruhan da Çarşamba Müdavimleri ile tek tek ilgilenirken, ülke ve Bodrum gündemine dair sohbetler yapıldı. Genel olarak Bodrum yerel ve ulusal siyasetin konuşulduğu Çarşamba Kahvaltısı’nda bu hafta siyaset pek az konuşuldu. Zeytin Lina’nın deniz manzarası ve zeytinlik bahçesinden etkilenen Çarşamba müdavimleri, adeta tatil havasına girdiler. Müdavimler kahvaltıda Bodrum’un güzellikleri, doğal ve organik yiyecekler ile yöresel lezzetler üzerinde sohbet ederken, zaman zaman da anıları ile geçmişe yolculuk yaptılar.

çarşamba müdavimleri zeytinlina (17)Çarşamba grubunun en kıdemli üyeleri Fikret Karataş ve Hilmi Bilaloğlu, Mustafa Saruhan’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek; “Mustafa Saruhan siyasi kimliği ve Bodrum tutkusuyla takdir ettiğimiz bir arkadaşımız. Yeni mekânı da Bodrum tutkusunu anlatıyor. Hayırlı olmasını diliyoruz. 26. Yılı içinde olduğumuz Çarşamba Kahvaltılarının da daha çok uzun yıllar Bodrum gündemini elinde tutacağına inanıyoruz…” dediler.

Mustafa Saruhan ise Çarşamba Kahvaltısını binbir emek ve özenle yaratılan mekânı Zeytin Lina’da misafir etmekten onur duyduğunu, Çarşamba Kahvaltısı müdavimlerinin katkılarından dolayı da teşekkür ettiğini ifade etti.

 

Yorumlar

  1. Nasfet iristay dedi ki:

    Mustafa bey arada sırada bizim mutad çarşamba kahvaltılarına katılırdı,bizleri yeni açtığı zeytin linaya davet ettiği için kendisine müteşekkiriz.yeni iş yerinde muvaffakkiyetler dileriz.