Bodrum Gündem

MİMAR HALİL UYANIK TOPRAĞA VERİLDİ…

hili uyanık toprağa verildi (60)

Bodrum’un tanınmış Mimarlarından, Mimar Halil Uyanık sonsuzluğa uğurlandı…

Bodrum Gündem Haber/FB

Bodrum’un tanınmış mimarlarından 1953 doğumlu Halil Uyanık akut böbrek yetmezliği tanısı ile yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahallere karşın yaşama veda etmişti. Peyzaj Mimarı Figen Uyanık’ın eşi olan Halil Uyanık’ın Özgün ve Zeynep adlı iki de evladı bulunuyordu.

Halil Uyanık’ın cenazesi Salı günü ikindi namazı öncesi Bodrum Belediye Meydanında bulunan Adliye Camiine getirildi. Uyanık’ın cenazesine başta meslektaşları olmak üzere Muğla Mimarlar Odası Bodrum Temsilcisi Cevat Kalfa, Muğla İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilcisi İlhan Özyiğit, Bodrum İlçe Koordinasyon Kurulu Sekreteri Şahabettin Doğan, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Rotary Başkanı Fatma Cingöz ve Karya Rotary Başkanı Aliye Muslu, TV Programcısı ve yazar Ayşenur Arslan, Romantik Şarkıların bestecisi ve yorumcusu İlhan Şeşen ve Rotary üyeleri, dostları ve ailesi katıldı.

İkindi namazının ardından cenaze namazı kılınarak, Bitez Mezarlığına götürülen Halil Uyanık Bitez Mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.