Bodrum Gündem

MUĞLA VALİSİ ESENGÜL CİVELEK “BAĞIMSIZLIĞIMIZ BU ZAFERLE TAÇLANMIŞTIR…”

MUĞLA VALİSİ ESENGÜL CİVELEK “BAĞIMSIZLIĞIMIZ BU ZAFERLE TAÇLANMIŞTIR…”

esengülcivelek-30-ağustos-mesajı

Muğla Valisi Esengül Civelek, 30 Ağustos Zafer Bayramının 95.yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Bodrum Gündem Haber

“30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıldönümünü kutlamanın büyük onuru ve sevinci yaşamaktayız. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün önderliğinde başlatılan Milli Mücadele, Büyük Taarruz ve Meydan Muharebesi sonucunda işgal kuvvetleri topraklarımızdan kalıcı olarak atılmış; bağımsızlığımız bu zaferle taçlanmıştır.

Bu şanlı zafer, Türk Milletinin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve saldırı karşısında kenetlenerek hiç bir gücün, hangi amaçla ve ne şekilde olursa olsun birliğinin ve bağımsızlığının elinden alınmasına fırsat vermeyeceğinin simgesi olmuştur.

Bizler de bugün, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet olarak emanet aldığımız bu cennet vatanımızı muhasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkarmak için birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmeli, tek yürek, tek ses var gücümüzle çalışmalıyız.

Mukaddes değerlerimiz uğruna canını feda eden her şehidimiz, bu toprakları vatanımız olarak tescilleyen birer mühürdür. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle yâd ediyorum…

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun…”

Esengül Civelek

Muğla Valisi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.