Bodrum Gündem

HEDEF; BAŞARILI DÜNYA VATANDAŞLARI OLMALARI…

HEDEF; BAŞARILI DÜNYA VATANDAŞLARI OLMALARI…

ted bodrum koleji

TED Bodrum Koleji Lise Kabul Sınavı ve Yabancı Dil Eğitim Programları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi…

Bodrum Gündem Haber

TED Bodrum Koleji 2017-2018 Akademik Yılı Lise Kabul Sınavı bugün yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Saat 10.00’da başlayan lise öğrenci kabul sınavı devam ederken; TED Bodrum Koleji velileri, aday öğrenci velileri ile özel davetliler 21. yüzyıl yabancı dil eğitimleri olan ve TED Bodrum Kolejinde uygulanan Cambridge, BTEC, AP, ISE Kanada Değişim Programları hakkında bilgilendirildi.

TED Bodrum Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına TED Yabancı Diller Koordinatörü Dr. Fatma Ataman, TED Bodrum Koleji Genel Koordinatörü Fırat Asyalı, Pearson Türkiye BTEC Koordinatörü Can Mindek, TED İstanbul Koleji AP Koordinatörü Esra Öztermiyeci, ISE Türkiye Başkanı Gökyar Karşit konuşmacı olarak katıldı.

TED Bodrum Koleji Özel Anadolu Lisesi’nde eğitim programlarının en üst düzeyde uygulandığını vurgulayan konuşmacılar, bugün tanıtılan Uluslararası Eğitim Programları ile de öğrencilerin başarılı dünya vatandaşları olmaları hedeflendiğini belirttiler.

Avrupa Ortak Diller Çerçeve Programı doğrultusunda, TED Bodrum Kolejinde uygulanan farklılaştırılmış yabancı dil programları hakkında velilere bilgilendirmelerde bulunan yetkililer toplantı sonunda katılımcıların sorularını yanıtladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.