Bodrum Gündem

BODRUM ŞERİFİ’NİN EŞİ ŞEHER YEŞİLOVA TOPRAĞA VERİLDİ…

seher-yeşilova-vefat-etti-31-ağustos-2017-(27)

Bodrum’un efsane komiserlerinden Mustafa Yeşilova’nın eşi Seher Yeşilova vefat etti. Seher Yeşilova için öğle namazının ardından, cenaze namazı kılındı. Yeşilova Bodrum Türbe mezarlığında toprağa verildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un bir döneme damgasını vurmuş efsane komiserlerinden Bodrum’un Şerifi lakaplı merhum Mustafa Yeşilova’nın eşi, Cem, Sema ve Aytanga Yeşilova’nın anneleri 1938 doğumlu Seher Yeşilova, yaşlılığa bağlı organ yetmezliği nedeni ile yaşama veda etti. Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Kadın Kollarında da yıllarca emek harcayan ve bir dönem de CHP Bodrum Kadın Kollarında başkanlık görevini üstlenen Seher Yeşilova Bodrum Adliye Camiinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Niyazi Atare, CHP Bodrum geçmiş dönem Milletvekili Musa Gökbel, CHP Bodrum geçmiş dönem ilçe Başkanı Dr.Kerim Cangır, CHP Bodrum geçmiş dönem ilçe Başkanı Rezzan Karahan, Yeşilova’nın sevenleri ve ailesi katıldı.

seher yeşilova vefat etti 31 ağustos 2017 (25)Yaşına rağmen bitmeyen enerjisi ile CHP ilçe örgütünde her zaman yoğun emek harcayan Tangör Kaygusuz ise “Canım arkadaşımı kaybettim…” diyerek gözyaşlarına boğuldu. CHP Bodrum geçmiş dönem ilçe Başkanı Dr.Kerim Cangır ise Bodrum’un solun kalesi olmasında; özellikle 1989 seçiminde Bodrum merkezde, her sokak sokak, ev ev dolaşarak kazandığımız yerel seçimde, çok emeği oldu. Seher Yeşilova’yı bugün sonsuzluğa uğurladık…” diyerek duygularını dile getirdi.

Seher Yeşilova cenaze namazının kılınmasının ardından da Türbe mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.