Bodrum Gündem

GANA CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI BODRUM’A HAYRAN KALDI…

GANA CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI BODRUM’A HAYRAN KALDI…
Bodrum’a tatile gelen Gana Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nana Bediatuo Asante, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ziyarette bulundu.
Bodrum Gündem Haber 
Tatil için Bodrum’a gelen Asante, ziyareti sırasında Bodrum’a gelmekte çok doğru bir karar verdiğini ve Bodrum’a hayran kaldığını belirterek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u da kendi ülkelerine davet etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Gana ile Bodrum arasında turizm ve ekonomi yönünden iş birliği sağlanması için gerekli girişimlerin yapılması gerektiği ifade edildi.
Bodrum’u çok beğendiğini söyleyen Asante, daha önceki tatillerini farklı ülkelerde geçirdiğini fakat Bodrum’un tam anlamıyla bir cennet olduğunu söyledi. Kendi ülkelerine döndüklerinde Bodrum’un Gana’da tanıtımının sağlanması için girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Gana Cumhurbaşkanı Nana Akufo Addo’ya da önümüzdeki yıl Bodrum’a ziyarette bulunmasını tavsiye edeceğinin altını çizen Gana Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nana Bediatuo Asante, Başkan Kocadon’u da kendi ülkelerine davet etti.
Asante, farklı ülkelere tatile gidenlere ve orada yatırımda bulunanlara da Bodrum ile ilgili tavsiyelerde bulunacağını söyleyerek Bodrum’un doğal bir güzelliğe ve iki katlı beyaz binalarıyla özgün bir yapıya sahip olduğunu belirtti.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Bodrum’u bu derece beğenmiş olmalarının kendisine gurur verdiğini belirterek, “Sizleri Bodrum’da görmekten mutluluk duyuyorum. Bodrum’u bu derece beğenmiş olmanız bana gurur verdi. Bizler de gerekli girişimleri yaparak tanıtım ağımızı genişletmeye çalışacağız. En kısa zamanda Gana Cumhurbaşkanı Sayın Nana Akufo Addo’yu da Bodrum’da görmek isteriz. Onunla tanışmak bizi çok sevindirir. Ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.