Bodrum Gündem

ASTSUBAY MEHMET YILMAZ TOPRAĞA VERİLDİ…

mehmet yılmaz toprağa verildi deniz ticaret odası arif yılmaz (3)

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Arif Yılmaz’ın, 87 yaşında hayata veda eden babası, emekli Deniz Astsubay Mehmet Yılmaz Bodrum’da düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Son görev yeri olan Ankara Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan emekli olduktan sonra, Bodrum’a yerleşen 1930 doğumlu emekli Deniz Astsubayı Mehmet Yılmaz 29 Ekim sabah saatlerinde yaşamını yitirmişti. Yaklaşık 2 ay önce geçirdiği bir kaza sonucu kalça kemiği kırılmış. Ameliyatının ardından hareketsizlik ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedenleri ile yaşamını yitiren Deniz Ticaret Odası Bodrum Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Arif Yılmaz’ın babası, Mehmet Yılmaz için Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camiinde askeri töreni düzenlendi.

mehmet yılmaz toprağa verildi deniz ticaret odası arif yılmaz (15)Cenaze törenine Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Deniz Ticaret Odası çalışanları, Mavi Yol Girişimi Platformu, Gündoğan Peynir Çiçeği Derneği temsilcileri ve üyeleri ile ailenin dostları katıldı.

Aslen Balıkesir-Erdekli olan Mehmet Yılmaz için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Daha sonra da Yılmaz’ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, askerlerin omuzlarında cenaze aracına kadar taşındı. Yılmaz Bitez Mezarlığı’na toprağa verildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.