Bodrum Gündem

150 YILLIK RUM EVİ “ASIRLIK CAFE” OLDU…

 asırlık kafe 150 yıllık rum evi (48)Bodrum’da Atatürk Caddesi’nde bulunan 150 yıllık Rum Evi “Asırlık Cafe Bistro” olarak hizmet vermeye başladı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrumlu 25 yaşındaki Yiğit Gök, Bodrumlu Emine Şeker’in  babaannesinden kalan 150 yıllık Rum Evini “Asırlık Cafe Bistro” isminde bir kafeye dönüştürdü. Hafta sonu yapılan açılışta kurdeleyi Mehmet Tosun kesti.

Her geçen gün birbirinden güzel mekanların açıldığı Bodrum Atatürk Caddesi, yine özel bir mekana da ha kavuştu.  25 yaşındaki  Yiğit Gök, butik olarak açtığı kafede, ağırlıklı olarak yerel lezzetlere yer verecek.

Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunu olan Yiğit Gök, Bodrumlu  Emine Şeker’in babaannesinden kalan ve her köşesinde bir tarih yatan tarihi Rum Evini tekrar yaşamın içine kattı. İki katlı ve küçük bir bahçesi bulunan tarihi yapı 30 kişi kapasiteli.

Yiğit Gök, Cadde üzeri olan mekanda Bodrum’un birbirinden güzel lezzetlerinin yer alacağı özel bir menü hazırladıklarını ve yerel tatları sevenleri bu tarihi dokuya sahip evde misafir etmekten mutlu olacaklarını kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.