Bodrum Gündem

CUMHURİYET ORTAOKULU, BODRUM BİRİNCİSİ OLDU…

cumhuriyet ortaokulu baskette bodrum birincisiBodrum’da 20 Kasım 6 Aralık tarihleri arasında Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Basketbol turnuvasının birincisi Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum yarımadası genelinde 10 okulun katıldığı Yıdız Erkekler Basketbol Turnuvasını Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu Erkek Basketbol Takımı kazandı.

20 Kasım 6 Aralık tarihleri arasında yapılan turnuvada Bodrum Cumhuriyet Ortaokul Erkek Basketbol Takımı; Mumcular Fuat Erten, Bitez Gülümser Mehmet Danacı Ortaokulu ile TED ve Marmara Koleji  erkek basketbol takımları ile yaptığı müsabakalardan galip ayrılarak finale yükseldi.

Finalde sırasıyla Cemal Uslu Ortaokulu takımı ile yaptıkları maçtan da galip ayrılan Cumhuriyet Ortaokulu daha sonra finalde de Fen Bilimleri Koleji erkek basketbol takımını eleyerek Bodrum’un en iyisi olduklarını kanıtladılar.

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu Erkek Basketbol Takımı son maçlarında  Fen Bilimleri Koleji erkek basketbol takımını 52-43 yenerek önümüzdeki hafta Muğla’da düzenlenecek olan  İl Birinciliği Basketbol müsabakalarında Bodrum’u temsil etmeye hak kazandılar.  Bilindiği üzere Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu geçen sene yarımada geleninde Ortaokullar arası yapılan bilgi yarışmasının da galibi olarak Bodrum’un en başarılı okulu olmaya hak kazanmışlardı.

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Bekir Sarıçay, öğrencilerinin aldığı sonuçtan son derece mutlu olduğunu ve her bir takım oyuncusunun bugüne kadar yaptığı çalışmalar sayesinde bu sonucu hak ettiğini belirtti. Sarıçay “Okul takımımızda yer alan her bir çocuğumuz emeğinin hakkı ile bu sonucu aldı. Takım çalışmasında sergiledikleri birlik-beraberlik ve azmin zaferi olarak Bodrum birincisi oldular. Öncelikle okul takımında görev alan çocuklarıma, okul yönetimine ve bizi tüm maçlarımızda yalnız bırakmayarak destekleyen tüm velilerimize teşekkür ederim.  Muğla’da yapılacak müsabakalarda da elimizden geleni yaparak Bodrum’u en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceğiz” dedi.

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Cemil Göğercin,  okul erkek basketbol takımının Bodrum birincisi olmasından dolayı öğrencileri ile guru duyduğunu belirterek “Okulumuz öğrencilerinin eğitim alanında sergiledikleri başarılarını sporda da göstermelerinden son derece mutluyuz. Okulda görev yapan öğretmenlerimizle birlikte idare olarak da çocuklarımızın geleceğe sağlam adımlarla hazırlanmaları için çaba harcıyoruz ve harcamaya da devam edeceğiz. Buralar evlatlarımız için ilim irfan yuvalarıdır. Bununla beraber onların sosyal hayatta da başarılı olmalarının önünü açmak ve desteklemek de görevlerimiz arasındadır. Birinciliği kazanan çocuklarımızı ve onları eğiten öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.