Bodrum Gündem

YAŞAMINIZI RENKLENDİRMEK İSTİYORSANIZ, KIŞIN DA BODRUM’A GELİN…

red-pan-şarap-ve-pizza-yengin-arda

Uzun yıllardan bu yana Kumbahçe’de hizmet veren, RED PAN adlı işletmelerini yılın 12 ayı açık tutarak “Bodrum Kışın da yaşıyor…” anlayışını yaygınlaştırmayı kendilerine ilke edinen İlgin ve Yengin Arda kardeşler, kış sezonunda her gün farklı bir etkinlik düzenliyor. Red Pan İşletmecisi Yengin Arda “Bodrum kışın da yaşayan bir turizm kentidir…” diyerek Büyükşehirlerde yaşayanları en azından hafta sonları Bodrum’a gelerek, yaşamlarına renk katabileceklerinin mesajını verdi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Kumbahçe’de yıllarca Red Lion adı ile yerli ve yabancı misafirler ile Bodrum’da 12 ay boyunca yaşamını sürdüren Bodrumlulara hizmet veren işletme geçtiğimiz yıl baştan aşağıya yenilenerek, yeni adı RED PAN ile hizmet vermeye devam ediyor. Bodrum’da 12 ay boyunca açık olan ve müdavimlerine yaz kış kaliteli hizmet verme anlayışından hiçbir zaman taviz vermeyen Arda kardeşler Bodrum ekonomisi ve turizmi için çok özel bir marka olmayı başarmış durumdalar. Turizm sektöründe yıllardan bu yana edindikleri birikimlerini ve deneyimlerini işletmelerine ustaca yansıtıyorlar.

Sabah kahvaltısı ile başlayıp, gece yarısına kadar Bodrum Kalesi ve İstanköy’ün (Kos Adası) muhteşem manzarası eşliğinde günün her anını yaşayabileceğiniz bir mekan. Red Pan’da İtalyan ve Akdeniz mutfağı yanında, Girit mezelerini de tadabilirken, Hamburger, ızgara köfte ve çok özel lezzetlere sahip tatlılar da var. Dahası Bodrum Kalesine karşı yakın dostunuzla tatlı bir sohbet eşliğinde çay ya da kahve de içebiliyorsunuz.

red pan şarap ve pizza (8)HER GECE FARKLI BİR LEZZET…

Red Pan’da kış boyunca Salı günleri makarna şarap, çarşamba günleri sucuk-ekmek ve sıcak şarap, perşembe günleri de İtalyan pizza ve şarap sunumları oluyor. İşletme Cuma ve cumartesi günleri ise Bodrum’a özgü küçük balıkların da dahil olduğu, Bodrum’a özgü yerel lezzetleri bir araya getirerek Red Pan müdavimlerine sunuyor.

red pan şarap ve pizza (19)İTALYAN PİZZA’DAN YEREL LEZZETLERE KADAR GENİŞ BİR SEÇENEK SUNULUYOR…

Red Pan işletmecisi Yengin Arda, hem yılbaşı programlarına özgü “Hindili Pizza”nın tanıtımı, hem de kış boyunca her Perşembe akşamı gerçekleştirecekleri Pizza-Şarap gecesinin tanıtımı için Red Pan müdavimlerini davet ettiklerini ifade ederek; “Red Pan Kışında açık bir işletme. Kumbahçe’de kışın da servisimize devam ediyoruz. Daha önceki yıllarda Girit geceleri ve hafta sonları da Rakı-Balık geceleri düzenliyorduk. Bu sene bu etkinliklerimize ek olarak her Perşembe günü yapacağımız İtalyan Pizza ve Şarap gecesini tanıtmak için Red Pan Müdavimlerimiz davet ettik ve sağ olsunlar bizleri kırmadılar ve görüldüğü gibi mekânımızın tamamını doldurdular. Haftanın her günü farklı bir konsept ile müdavimlerimize hizmet vermeye devam ederken, hafta sonları ise canlı müzik eşliğinde çok geniş seçeneğe sahip mutfağımız ile misafirlerimizi bekliyoruz. Özellikle sosyal medya üzerinden (https://www.facebook.com/RedPanBrasserie) duyurularımız izlerler ise Red Pan’da hangi akşam, hangi özel lezzet var öğrenebilirler…”

red pan şarap ve pizza (1)YAŞAMINIZI RENLENDİRMEK İÇİN KIŞIN’DA BODRUM’A GELİN…

Yıllardan bu yana turizm sektörü içinde hizmet veren Yengin Arda Bodrum’da 12 ay boyunca yaşayanlar ile birlikte özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayanlara oldukça dikkat çeken bir mesaj veriyor. Yengin Arda “Bodrum aslında yaz kız yaşanabilen bir şehirdir. Bodrum sadece yazları değil, kışın da yaşayan bir turizm kentidir. Her gün büyükşehirlerden en az iki uçak var. Üstelik uçak biletleri de çok uygun. Dolayısı ile insanlar kışın en azından hafta sonunu Bodrum’da geçirerek yaşamlarını renklendirebilirler. Bodrum kışın da kaliteli ve renkli hizmeti veriyor. Bodrum sadece yazları değil, kışında cennet bir turizm kentidir. Biz Bodrumlu işletmeler misafirlerimize en iyi hizmeti vermek için hazırız ve herkesi bekliyoruz…” dedi.

RED PAN İtalyan Pizza ve Şarap gecesinde Pizza çeşitlerini tadına bakan Red Pan Müdavimlerinden tam not aldı. (Advertorial)

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.