Bodrum Gündem

“ÇOK DA FİFİ HATUNLAR” BODRUMLULARCA BEĞENİLDİ..

ÇOK DA FİFİ HATUNLAR (24)Bodrum ilçesinde turne dönüşü 100. gösterisini sunan ‘Çok Da Fifi Hatunlar Stand-Up’ grubu üyeleri, izleyicileri kahkahaya boğdu.

Bodrum Gündem Haber

Hande Yögen, Şirincan Çakıroğlu, Meltem Parlak, Deniz Özturhan, Aslı Akbay ve Buse Sinem İren’in sahne aldığı stand up gösterisi seyircilerden tam not aldı.

Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Herodot Kültür Merkezi’nde sahne alan gurup üyelerinin sırasıyla çıktıkları sahnede sergiledikleri performans beğeni ile izlendi.

Yaklaşık iki saat süren gösteride her biri kendine özgü içeriğe sahip konuları işleyen 6 kadın, özellikle günlük hayatta kadınlara özgü olan konular üzerinden konuları kapsayan performans sergilediler.

İzleyiciler arasındaki erkeklerin çokluğu dikkat çekerken Bodrum Muhasebeci ve Mali Müşavirler odası üyelerinin kalabalık bir gurup olarak katıldıkları gösteriyi yaklaşık 350 kişi izledi. Organizatörlüğünü Özlem Özce’nin yaptığı Bodrum gösterisinde ‘Dünya Kadınlar Günü’nü sahnede kutlayan olan ekip, gösteri sonunda hep birlikte sahneye çıkarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kadınlar stand up grubu bugün Denizli’de sahne alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.