Bodrum Gündem

ÇOCUKLARLA SU ALTI DÜNYASINA YOLCULUK DEVAM EDİYOR…

ÇOCUKLARLA SU ALTI DÜNYASINA YOLCULUK DEVAM EDİYOR…

su altı dünyasına yolculukÖzel Bodrum Hastanesi tarafından Bodrum’daki tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen, “Su Altı Dünyası” temalı resim yarışması devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Çocukların sanata karşı ilgilerini artırmak ve yaratıcılıklarını geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmada, dereceye giren öğrenciler i pad, çizim tableti ve profesyonel boya seti kazanacak.

İlki 2016 yılında gerçekleştirilen Özel Bodrum Hastanesi Resim Yarışması’nın ikincisi “Su Altı Dünyası” temasıyla bu yıl da devam ediyor. Bodrum ilçesine bağlı tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği resim yarışmasına, adaylar istedikleri sayıda eserle katılabiliyorlar. Çocukların sanata karşı ilgilerini artırmak ve yaratıcılıklarını geliştirmek amacıyla düzenlenen Özel Bodrum Hastanesi  Resim Yarışması’nda öğrenciler diledikleri tekniği kullanarak yapacakları resimlerini 10 Nisan tarihine kadar Özel Bodrum Hastanesi’ne teslim edecekler.

Özgün, çocukların kendi ruh dünyasına ait ve el becerilerini ortaya çıkartacak resimlerin ön plana çıkacağı yarışmada eserler ilkokul ve ortaokul düzeyinde olmak üzere 2 farklı kategoride değerlendirilecek. Yarışmada birinci olan eserlerin sahibine i pad, ikincilere çizim tableti üçüncülere ise profesyonel boya seti hediye edilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.