Bodrum Gündem

BODRUM TİCARET ODASINDA DÜĞÜN VAR… IŞIN BARUT EVLENDİ…

ışın barut evlendi bodto da düğün var (42)Bodrum Ticaret Odası (BODTO)’nda Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak görev yapan Işın Barut ile turizmci Koray Çorbacıoğlu, dünya evine girdi. 

Bodrum Gündem Haber

Önceki akşam kına gecesi yapılan Işın Barut’u kız arkadaşları Bodrum kına gecelerinin vazgeçilmezi olan temel devranlarını giyinerek yalnız bırakmadılar. Ayrıca Artvinli olan oğlan evi de yine Bodrum geleneklerini bozmayarak kına evine baskına geldiler. Koray Çorbacığlu ve beraberindekiler bakında tulum çalarak horon teptiler. Her iki kültürün de bir arada yaşandığı gecede kınaların yakılmasının ardından eğlenceye gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edildi.

ışın barut evlendi bodto da düğün var (44)Gündoğan Mahallesi’ndeki gerçekleşen düğüne ise çok sayıda davetli katıldı. Çiftin sahil kenarında kıyılan nikahının şahitliğini BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon yaptı. Nikahın ardından düğün merasimine geçildi.
Duygu ve düşüncelerini sorduğumuz gelin Işın Barut, “Seven herkesin kavuşmasını diliyoruz. Sevgi hayattaki en güzel şey. Sevelim sevilelim ki dünyada güzel şeyler olsun” dedi. Nasıl tanıştıklarından da bahseden Barut, “Bir arkadaşımızın etkinliğinde tesadüfen tanışıp arkadaş olduk ve o günden bugüne geldik” diye konuştu.
Koray Çorbacıoğlu ise “Martıların uçuştuğu, dalgaların kıyıya şiir söylerken bizi buluşturduğu bir günde tanıştık” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.