Bodrum Gündem

BODRUM’DA 60’LI ve 70’Lİ YILLARA YOLCULUK…

BODRUM’DA 60’LI ve 70’Lİ YILLARA YOLCULUK…

beatles kafe bodrum (1)

Bodrum’a farklı bir konsepti taşıyan Cafe Beatles Bodrum, kalabalık bir katılımla düzenlenen kokteyl ile kapılarını açtı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum gece hayatının en önemli mekânlarında 18 yıldır hizmet veren Murat Oğan’ın da işletmecisi olduğu By Eskici Bodrum ve uzun yıllar Zürich Bar, Cafe Beatles gibi mekânların kucusu ve sahibi Metin Gençdoğan’ın ortak oldukları Cafe Beatles Bodrum farklı bir tarz ve anlayışla hizmet vermek amacıyla kapılarını Bodrum’da yaşayanlara ve Bodrum’a tatile gelenlere açtı.

Açılış gecesinde Murat İlkan ve Metin Türkcan’ın kurucusu olduğu Akustik Proje gurubunun canlı performansı ile ilk misafirlerine “Merhaba” diyen Cafe Beates, bir kokteyl bar olarak kişiye özel kokteyllerin sunulacağı bir bar olmanın haricinde işinin uzmanı Baristaların kahve sunumları ile de kahve tutkunlarının vazgeçilmez mekânlarından biri olmayı hedefliyor.

beatles kafe bodrum (3)Gerek dekoru, gerek işletme anlayışı olarak 60’lı ve 70’li yılların havasını estiren Cafe Beatles Bodrum, o yılların unutulmaz şarkılarını yine orijinal plaklardan misafirlerine dinletecek. Farklı bir tarz ve yaklaşım ile açılan Cafe Beatles Bodrum, yarattığı bu konsepti ile Bodrum’da emsalsiz bir işletme olarak ön plana çıkıyor.

Haftanın belirli gün ve saatlerinde, akustik performansları ile sahnesinde ağırlayacağı müzisyenleri ile de fark yaratacak olan Cafe Beatles Bodrum’da canlı performanslar haricinde ise her zaman en kaliteli müziğin peşinden giderek, kendisine bir koleksiyon oluşturan işletme ortağı Metin Gençdoğan’ın plak arşivinden çalınacak müzikler misafirlerine adeta bir müzik şöleni sunacak.

beatles kafe bodrum (4)Tasarım ve uygulamasını Mimar Özge Çağlar ve Mimar Göktuğ Gönce’nin büyük emek harcayarak yaptığı Cafe Beatles Bodrum, her detayı ince ince düşünülmüş, hem müzikte, hem lezzette kalitesinden ödün vermeden, Bodrum’da yaşayanların ve Bodrum’a gelenlerin sıklıkla uğramak isteyeceği bir mekan olacak.

Bir döneme damgasını vuran Aya Nikola Kilisesi kalıntılarına komşu olarak,  Çarşı Mahallesi Taşlık Sokak No:3’te hizmet vermeye başlayan Cafe Beatles Bodrum, bir mahalle barı olarak Bodrum’un bu alandaki açığını da kapatmış olacak.+

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.