Bodrum Gündem

Bodrum AKTUR A.Ş. Yaz Dönemi İçin Çok Ciddi Önlemler Aldı

COVID-19 Salgını nedeni ile tüm yurtta olduğu gibi Bodrum’da da işletmeler misafirlerinin sağlıklı bir tatil yapabilmeleri için gerekli önlemleri almaya ve bu önlemler doğrultusunda da çeşitli yatırımlar yapmaya başladılar.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un köklü kuruluşlarından birisi olan AKTUR Turizm ve Endüstri A.Ş.de COVID-19 Salgını nedeni işletmelerinde dikkat çeken önlemler alıyorlar. Misafirlerinin yaz döneminde sağlıklı bir tatil yapabilmeleri için öncelikle alınan tedbirleri ve düzenlemeler ile ilgili bir protokol hazırlayarak web sayfalarında paylaştılar. Tedbirleri ve düzenlemelerin tek tek yazıldığı bu protokolde Plaj Havlusu dağıtılmayacağından, gıda güvenliğine, malzeme alımlarından, yeme-içme alanlarındaki dezenfesiyon işlemlerine, restaurantlarda kullanılacak malzemelerden, oturma düzenine, kapı girişlerinden, sezon boyunca kullanılacak olan dezenfektan malzemelerin cinsi ve miktarına kadar ve daha birçok detay yer almakta.

Öyle ki AKTUR A.Ş., doğrudan misafir tüketimine/kullanımına sunulacak ürünleri mutlaka dezenfekte ediyor, diğer ürünleri ise depolarında min. 12 saat beklettikten sonra tüketime/kullanıma sunuyor.

AKTUR A.Ş. olarak COVID-19 Salgınını çok ciddiye alıyoruz…

AKTUR Turizm ve Endüstri A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Avukat Fahrettin Doğan COVID-19 Salgınını çok ciddiye aldıklarını ve AKTUR misafirlerinin sağlıklarını korumak adına oldukça yoğun önlemler aldıklarını belirterek; “COVID-19 Salgını kesinlikle ciddiye alınması gereken bir vakadır. Özellikle insanların toplu halde bulunduğu yerlerde çok daha dikkatli olmak ve hassas önlemlerin alınması gerekmektedir. 2020 yaz sezonu için bizlerde misafirlerimizin tesislerimizde sağlıklı bir tatil geçirebilmeleri için birçok tedbir aldık ve şimdiden uygulamaya geçtik…” dedi.

Giriş çıkışlarda ateş ölçümü yapılacak ve dezenfektan kabininden geçilecek…

AKTUR A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Doğan COVID-19 salgını için aldıkları önlemleri tek tek detayları ile anlatırken tesisin tüm çevresinin tel örgüler ile kapatıldığı ve girişlerin de kontrollü olarak yapılacağını söyledi. Doğan “Misafirlerimizin ve personelimizin sağlığı için giriş ve çıkış noktalarımız belirlendi ve dezenfekte kabinleri konuldu. Bodrum’da böyle bir sistemi ilk defa biz kurduk. Örnek olmasını diliyorum. Kapıdan her giren misafirimiz ya da personelimiz kabinden geçerek dezenfekte olacak. Giriş kaydı alınırken de azami hassas olunacak. El dezenfektanlarından, paspaslara kadar her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar düşündük ve bir iç yönetmelik hazırladık. Bu yönetmeliğinde disiplinli bir şekilde uygulanması için yetkin personelimizi de görevlendirdik. Bundan sonrası misafirlerimizin hassasiyetine bağlıdır…” dedi.

AKTUR Turizm ve Endüstri A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Avukat Fahrettin Doğan 2020 yaz döneminde tatile gelen misafirler için her türlü sağlık önlemini aldıklarını, normalleşme süreci boyunca azami disiplin ile bu tedbirleri sürdürmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.