Bodrum Gündem

CHP BODRUM İLÇE ÖRGÜTÜ, MORALİ ÇOK YÜKSEK ÇALIŞIYOR…

bodrum chp ortakent yahşi (13)

CHP Bodrum İlçe Örgütü CHP Muğla 4.Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ile birlikte Ortakent’te, CHP Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı ve ekibi Bodrum Merkez, Konacık ve Yalıçiftlik’te, CHP Kadın kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve CHP’li kadınlar ise mahalle pazarlarında yurttaşlar ile buluşuyor. CHP’liler yurttaşların verdiği coşkulu destekten dolayı moralleri çok yüksek…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Bodrum İlçe Örgütü, kadını, erkeği, genci ve seçilmişleri dört bir yana dağılıp, yurttaşlarla bir araya geliyor. Canla başla 24 Haziran Seçimlerine çalışan Bodrum CHP’liler 24 Haziran seçimlerinde kazanan tarafın kendileri olacağını ifade ederken, yurttaşların da artık yeter diye isyan ettiklerini söylediler.

Bodrum’da yurttaşlar ve esnaf tarafından yoğun ilgi ve coşku ile karşılandıklarını belirtirken, Cumhurbaşkanı adayları Erdoğan ve İnce arasındaki farkı anlatmak için Muharrem İnce’nin “Erdoğan ile İnce arasındaki fark şu, o otomobilin kaportasını yapmak istiyor, ben beynini yapmak istiyorum. O 30 yıl önceki teknolojiye talip, o otomobilin koltuğunu yapmaya talip. Ben elektrikli otomobil yapmaya talibim…” şeklindeki sözlerini yurttaşlar ile paylaşıyor.

bodrum chp ortakent yahşi (14)BODRUM’DAN YÜKSELEN SES ÇOK YÜKSEK…

Ortakent’te  sabahtan akşam saatlerine kadar neredeyse uğranmadık esnaf, el sıkılmadık yurttaş bırakmadıklarını ifade eden Bodrum-Ortakent çarşı ve yalı esnaflarımızı ziyaret ettik bugün.
Bodrum’dan yükselen
“Artık Tamam!” sesi çok net ve kuvvetliydi...” dedi. Moralinin çok yüksek olduğu görülen CHP Muğla 4.Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Girgin, “Muğla ve ilçelerini dolaştıkça umudum daha da artıyor. Bodrum’u gördükten sonra, CHP’nin dört milletvekilini çok rahat çıkartacağımızdan eminim. Hatta bu gün Bodrum’u görünce beşinciyi de çıkartacağımıza inanmaya başladım…” diyerek sözlerini tamamladı.

bodrum chp ortakent yahşi (16)ORTAKENT ÇARŞI ve YAHŞİ TAMAM…

Ortakent Çarşısı ve Yahşi’de yurttaşlar ile bir araya gelen ve hemen hemen bütün işyerlerini dolaştıklarını söyleyen Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Ali Öztürk “CHP Bodrum İlçe Yönetiminden Süleyman Karaca bildiğiniz gibi esnaftır. İşini gücünü bırakıp, sokak sokak bizimle birlikte dolaşıyor. Memleketimizin geleceği için, 24 Haziran seçimlerinde başarılı olmamız gerekiyor. Bunun bilinci ile hepimiz işimizi gücümüzü bir tarafa bıraktık, yurttaşlarımıza 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatmaya çalışıyoruz. Bunun bir memleket meselesi olduğunu söylüyoruz. Hepimizin morali çok yüksek. Çünkü yurttaşlarımızın çok büyük bir kısmı bizler gibi düşünüyorlar. Bodrum Ortakent tamam diyor…” dedi.

bodrum chp ortakent yahşi (19)

EKONOMİK GİDİŞATA EN ÇOK KADINLAR İSYAN EDİYOR…

Bodrum CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve CHP Kadın Kolları 24 Haziran seçimleri için neredeyse birkaç saat uyku ile gece gündüz ev ev, sokak sokak dolaşıyor ve Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Muğla’dan da CHP’nin en az dört milletvekili çıkartabilmesi için ter akıtıyor. CHP’li kadınlar özellikle pazarlarda bir stant kurarak yurttaşlara, 16 yıldan bu yana ekonominin her yıl daha da kötüye gittiğini anlatıyorlar.  CHP Kadın kolları Başkanı Emel Çakaloğlu “Ekonominin kötüye gittiğini en iyi biz kadınlar biliriz. 16 yıldan bu yana AKP iktidarında ev ekonomisi hep kötüye gitti. Kadınlarımız tencerede pişirecek aş bulamayacak duruma geldiler. Gelirimizde artış olmayınca, her pazara gittiğimizde filemize daha az şey doldurmaya başladık. Birçok kadın ayda bir kere bile et yemeği yapamıyor. Burada konuştuğumuz kadınlar isyanda. ‘Ekonomi kötüye gidince evdeki huzur da kaçıyor’ diye veryansın chp gençleri 29ediyorlar…” diye konuştu.

 MUHARREM İNCE BİR ÖĞRETMEN ve ONA ÇOK GÜVENİYORUZ…

CHP’li Gençlerin adeta geceleri gündüzlerine karışmış. Kimisi merdivene tırmanıp bayrak asıyor, kimisi ise büroşür dağıtıyor. 24 Haziran Seçimlerinde CHP’nin başarılı olması ve Muharrem İnce’nin de Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için Bodrum Merkez, Konacık ve Yalıçiftlik’te çalışmalarını yoğunlaştıran Bodrum CHP Gençlik Kolları, özellikle öğretmen olan Muharrem İnce’ye çok güvendiklerini ifade ediyorlar. Bodrum CHP Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı “CHP Gençlik Kolları olarak Konacık, Bodrum merkez ve Yalıçiftlik ile seçim çalışmalarına başladık. Mahallelerde, bayraklama ve afiş çalışması yapıyoruz. Aynı zamanda kahveleri geziyor, esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. + Mayıs günü Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ile birlikte bizde çalışmaya başladık. Çok yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Gece geç vakitlere kadar çalışıyor ve sabahları da birkaç saat uyuduktan sonra erkenden çalışmaya başlıyoruz. Gençlik kollarında ki arkadaşlarımın emeklerine ve öz verilerine sonsuz teşekkür ederim. Biz gençler 24 Haziran’da hep beraber güzel bir Türkiye inşa edeceğimize inanıyoruz…” diye konuştu.

bodrum chp ortakent yahşi (10)TEK YÜREK OLARAK ÇALIŞIYORUZ…

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ise yoğun bir çalışma programı hazırladıklarını ifade ederek özellikle Muharrem İnce’nin çok iyi bir rüzgar yakaladığına dikkat çekerek, “CHP İlçe Örgütümüz kadını, erkeği, genci seçilmişleri ve milletvekili adayları ile birlikte tek yürek olduk, 24 Haziran seçimlerinde başarılı olmak için canla başla çalışıyoruz. Her gezdiğimiz mahallede büyük bir coşku ile karşılanıyoruz. STK’lar ve yurttaşlarımızın büyük bölümü de bizlere gönüllü olarak destek veriyor. Bodrum çoktan tamam…” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.