Bodrum Gündem

BAŞKAN KOCADON, YAŞLI KADINI SON ANDA BOĞULMAKTAN KURTARDI…

BAŞKAN KOCADON, YAŞLI KADINI SON ANDA BOĞULMAKTAN KURTARDI…

BAŞKAN KOCADON, YAŞLI KADINI SON ANDA BOĞULMAKTAN KURTARDI.. (2)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon  84 yaşındaki kadını denizde boğulma tehlikesi geçirirken kurtardı.

Bodrum Gündem Haber

Müsgebi sahilinde dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda; sahilde bir restoranda Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, CHP geçmiş dönem Milletvekillerinden Umut Oran ve turizmci Koray İşbilir ile oturan Mehmet Kocadon, denizde bir kadının hareketsiz yattığını fark ettiği anda elbiseleri ile denize girerek hareketsiz  yatan ve kimliği belirlenemeyen kadını turizmci Koray İşbilir’in de yardımıyla karaya çıkarttı.  Ambulansa hastaneye kaldırılan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
BAŞKAN KOCADON, YAŞLI KADINI SON ANDA BOĞULMAKTAN KURTARDI.. (1)
Konu ile ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Biz restoranda oturuyorduk. Bir aile de denizde yüzüyordu. Ailenin diğer üyeleri denizden uzaklaştıktan sonra kadının hareketsiz yattığını gördüm. Hemen koşarak yanına gittim, ters çevirip yuttuğu su çıksın diye biraz karnına bastım. Sonra karaya çıkardık. Sonra 112 Acil Servis ekibi geldi. Hastaneye kaldırdılar, şu anda durumu iyi. Ben kadını tanımıyorum. Galiba Bodrum’da yazlıkları olan bir aile” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.