Bodrum Gündem

“İHTİYARLAMIŞSIN, 15 KASIM’DAN SONRA BODRUM’A GEL”…

“İHTİYARLAMIŞSIN, 15 KASIM’DAN SONRA BODRUM’A GEL”…

mehmet-kocadon--mehmet-yılmaza-cevap-ihtiyarlamışsınBodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Yılmaz’ın 26 Ağustos tarihinde köşesinde “Bari Rüşveti Paylaşalım…” başlıklı yazına  “Bütün Muğla’nın kamu yöneticilerini töhmet altında bırakmış. Bu güzel abim yaşlanmıyor bence ihtiyarlıyor” dedi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Yılmaz’ın 26 Ağustos tarihindeki köşesinde “Bari Rüşveti Paylaşalım…” başlıklı yazına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’ dan sert söylemli bir cevap geldi. Kocadon Yılmaz’ın Bodrum’daki eğlence yerlerine gidebilmek için yaşam tarzını bile değiştirdiğinin altını çizerken “Bodrum’daki eğlence mekânlarında dinlediği şarkılarla ilgili yazılar yazar, aşkla ilgili çok güzel mesajlar verirdi. Hoşgörüden, iyilikten bahsederdi ama bütün bunları yazdığı yazıyla maalesef farklı bir boyuta taşıdı ve kendisine yakışmadı. Bugüne kadar ilham aldığı bu eğlence yerlerine gidebilmek için yaşam tarzını bile değiştirdi farklı bir boyuta geçti. “ dedi.

bodrum belediye başkanı mehmet kocadon Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Yılmaz’ın “Bari Rüşveti Paylaşalım…” başlıklı yazına verdiği tepkinin detayları şöyle “Biliyorsunuz Bodrum’u çok seven bir gazeteci arkadaşımız Pazar gün mü ne köşesinde bir yazı yazdı. İşte esasında bu yazının altında yatan gürültü ile ilgili bir şikayet. Fakat onu öyle bir yapmış ki bütün Muğla’nın kamu yöneticilerini töhmet altında bırakmış. Tabi ki kızgınlık ile yazılmış bir yazı olabilir. Ama bu kadar hoşgörüden bahseden bir büyüğümüzün böyle bir şikâyeti belediyeye bildirmesi ya da kolluk kuvvetlerine bildirmesi yeterli olacaktı. Bodrum’u çok sevmesine rağmen ve özellikle köşe yazarlarını takip ettiğinizde hoşgörü üzerine ve o gece gittiği eğlence kulüplerinde dinlediği şarkı üzerine çok güzel yazı yazan bir abimizdir. Fakat bu abimizin bu son yazısı hepimizi çok üzmüştür. Bugüne kadar ilham aldığı bu eğlence yerlerine gidebilmek için yaşam tarzını bile değiştirdi farklı bir boyuta geçti. Bu eğlence mekânlarında dinlediği şarkılarla ilgili yazılar yazar,ı aşkla ilgili çok güzel mesajlar verirdi. Hoşgörüden, iyilikten bahsederdi ama bütün bu yazdıklarını yazdığı yazıyla maalesef farklı bir boyuta taşıdı ve kendisine yakışmadı. Bu da gösteriyor ki insanlar yaşlanma ile ihtiyarlamayı karıştırıyorlar. Bu güzel abim yaşlanmıyor bence ihtiyarlıyor. Onun içinde tatil sezonunu değiştirmesi lazım. Benim ona tavsiyem Kasım 15 ile Nisan 15 arası Bodrum’a tatile gelsin daha mutlu olur Bodrum’da. Bir daha söylüyorum yaşlanmak ayrı bir şeydir ihtiyarlamak ayrı bir şeydir. Hepimiz yaşımızı alabiliriz. Hepimiz olgunlaşabiliriz önemli olan ihtiyarlamamaktır. Demek ki bu güzel eğlence yerlerinden beslenen abimiz artık ihtiyarlama moduna girmiştir. “ dedi.

Yorumlar

  1. Başar Münir dedi ki:

    Bir belediye başkanına yakışmayacak sözler.. Çok ayıp..