Bodrum Gündem

BODRUM’DA Kİ ERİK AĞAÇLARI SONBAHARDA DA ÇİÇEK AÇTI…

eyvah-bodumda-erikler-sonbaharda-çiçek-açtıBayramda Bodrum’da yaşanan turist yoğunluğu gibi bu yıl erik ağaçları da ikinci baharlarını yaşayarak tekrar çiçek açtılar.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon’un kendi sosyal medya hesabından paylaştığı çiçek açan erik ağaçları şaşkınlık yarattı.

HÜLYA KOCADON BG DERGİ RÖPORTAJI (3)“Eyvah Erik Çiçek Açmış…”

Bodrum’un Ortakent Mahallesindeki bahçesinde sonbaharın ilk günlerinde ikinci kez çiçek açan erik ağacı dallarının resmini paylaşan Hülya Kocadon  yayınladığı mesajda   “3 Eyl. # early September # Eyvah erik çiçek açmış #zamansız #wrong time # küresel ısınmanın sonucu mudur ? # side effects of global warming or not ? #sourplumblossoms #bodrum” dedi.

Hülya Kocadon’un paylaşımının altına Cumhur Özırmak  “Akyarlar’da bir arkadaşımın bahçesinde de açmış. Ya ağaç ölmek üzere olduğu için neslini devam ettirmek üzere çevreye tohum bırakabilmek çabasında ya da bölgedeki toprak yapısında ani değişimlere tepki veriyor diye düşündük.” Yazarken Berna Akdemir isimli kullanıcı da “Bunlar iyi günler bence ablacım” ifadelerine yer vermiş.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.