Bodrum Gündem

ZAFER BAYRAMINI ÇELEBİ ADASINA YÜZEREK KUTLADILAR…

30-ağustos-2018-çelebi-adasına-yüzdülerBodrumlu öğretmen Naz Peksen ve Atakan Atmaca öncülüğünde bir grup, 30 Ağustos Zafer Bayramını  Çelebi Adası’na yüzüp sahilde bayrak açarak kutladılar.

Çiçek Bozoğlu /Bodrum Gündem
Bodrum’da yaşayan ve yüzmeyi seven yaklaşık 50 kişi öğretmen Naz Peksen ve Atakan Atmaca önderliğinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamak için Ortakent Yahşi kıyısından 1,200 metre uzaklıktaki  Çelebi Adası’na yüzdüler.

Ortakent’te saat 09:00 da ısınma hareketleri ile başlayan etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon’un da bulunduğu yaklaşık 50 yüzücü katıldı. 1200 metre yüzen grubun son üyesi de karaya ayak bastıktan sonra Çelebi adasında bayrak büyük bir Türk Bayrağı açılarak hep bir ağızdan marşlar söylendi.

Zafer Bayramı kutlama etkinliğinde yaşanabilecek herhangi bir olumsuz duruma karşı 4 güvenlik botu ve 2 jet-ski yüzücülere eşlik etti. Yüzemeyecek duruma gelenler botlara alınarak adaya götürüldü.

Organizasyonla ilgili konuşan Naz Peksen “Bu gördüğünüz tamamen amatörce yapılan bir etkinliktir. Amacımız adaya yarışmak değil birlikte herkesin mutlu olarak ayrılacağı bir etkinlik düzenlemek. Dostluğun kulaç attığı bir organizasyon. Etkinlik 7 yıldır yapılıyor…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.