Bodrum Gündem

Bodrum Gusto’da yaz şarapları tadım etkinliği

Bodrum Gusto’da yaz şarapları tadım etkinliği

Butik çikolata markası olan Gusto, geçtiğimiz aylarda yeni işletmecisi Ece Erdoğan Karadan ile yollarını birleştirmişti.  Yeni yer ve konsepti ile faaliyete başlayan Gusto Cafe’de, Şarap Eğitmeni Berna Kızılhan ile yaz şarapları tadım etkinliği düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Bitez’deki yeni adresinde faaliyete başlayan Gusto Cafe, geçtiğimiz günlerde sınırlı bir katılımcı guruba unutulmaz bir yaz şarapları tadım etkinliğine ev sahipliği yaptı. Şarap Eğitmeni Berna Kızılhan’ın rehberliğinde düzenlenen etkinlik, katılımcılarına lezzet dolu anlar yaşattı.

Etkinliğe katılanlar, cafe’nin özel atmosferinde yazın serinletici şarapları ile tanışma fırsatı buldular. Berna Kızılhan’ın şarap dünyasındaki uzmanlığı eşliğinde, damaklarına hoş bir yolculuk yapan katılımcılar, farklı şarap türlerini deneyimleme şansını yakaladılar.

Cafe sahibi Ece Erdoğan Karadan etkinlik hakkında şunları söyledi: “Butik çikolata da önemli bir marka olan Gusto ile yollarımızı birleştirerek Bitez’de güzel bir alanda açtığımız cafemiz ile Bodrumlulara özel tatlar sunmak istedik. Cafemizde çikolatanın yanı sıra birbirinden lezzetli aperatifler de sunmaktayız. Bugün ki etkinlikle misafirlerimize unutulmaz bir deneyim sunmak istedik. Eğitmen Berna Kızılhan’ın rehberliğinde, katılımcılarımız yazın keyfini çeşitli şaraplarla çıkardılar. İyi bir şarap, yazın tadını çıkarmak için mükemmel bir yoldur.”

Etkinlik boyunca, katılımcılar özenle seçilmiş yaz şaraplarını tatma fırsatı bulurken, cafenin doğal ve huzurlu ortamı da etkinliğe ayrı bir renk kattı. Etkinliğe katılanlar, lezzetin ve dostluğun buluştuğu anları paylaşarak unutulmaz anılar biriktirdiler.

Şarap Eğitmeni Berna Kızılhan, tadım etkinliğinde; şarap neden kadim içecektir, nasıl tüketilir, tadımı nasıl yapılır, doğru kadeh nasıl seçilir, Rose ve Blush farkı nedir ile şrabın yanında en iyi ne gider soruları cevaplarken özenle seçilmiş atıştırmalıklar eşliğinde 1’i köpüren olmak üzere 5 yaz şarabı tadımı gerçekleştirildi.

Cafe sahibi Ece Erdoğan Karadan, Bodrum Bitez Cafe’de kış boyunca da çeşitli etkinliklerle misafirlerine lezzet dolu deneyimler sunmaya devam edeceğini belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.