Bodrum Gündem

Kemal Güneri de Bodrum Belediye Başkanlığı İçin Aday Oldu…

CHP’nin Bodrum’da 8. Belediye başkan aday adayı Kemal Güneri oldu. Kemal Güneri sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP’nin Bodrum’da 8. Belediye başkan aday adayı Kemal Güneri oldu.  Kemal Güneri, basın açıklamasını 29 Ekim 2018 Pazartesi günü ilçe başkanlığı önünde saat 17:00 de yapacak.

“Ben Sokağın Sesi Olan Başkan Olacağım…”

Bodrum Beldiyesi Başkan Aday Adayı Kemal Güneri gazetemize verdiği özel röportajda, sokağın içinden geldiğini ve sokağın sesi olarak başkan olacağını ifade etti. Güneri “22 yaşından bu yana partimin bir neferi olarak bana verilen her görevin altından alnımın akıyla çıktım. SODEP-SHP-CHP döneminde verdiğimiz haklı mücadelemiz bizi bugünlere getirdi. CHP Bodrum örgütünde Gençlik Kolları Başkanlığı, 1999-2004 yılları arasında rahmetli Emin Anter ve sonrasında Mazlum Ağan zamanında belediye meclis ve encümen üyeliğinin yanı sıra Belediye Gıda A.Ş. de imza yetkisi olan 1. Başkan yardımcısı olarak bölgeme hizmet ettim. Ayrıca 3 dönem Bodrumspor başkanlığı da yapmış biri olarak sokağın tamamına hitap etiğimi ve yine sokağın sesi olarak başkanlığa aday olduğumu söylemek istiyorum…” dedi.

CHP ilçe başkanlığından alınan bilgiye göre belediye meclis üyeliği için başvuranların sayısı 82 oldu.


BODRUM BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI… 

1-Ali Öztürk

 

2-Recai Seymen

 

3-Mehmet Özalın

 

4-Refik Ülgen

 

5-Taner Uslu

 

6-Ahmet Aras

 

7-Mustafa Saruhan

 

8- Kemal Güneri

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.