Bodrum Gündem

CHP Yalıkavak Mahalle Temsilciliği Çocuklara Kitap Dağıttı…

CHP Yalıkavak Mahalle Temsilciliği Çocuklara Kitap Dağıttı…

CHP Yalıkavak Mahalle Temsilciliği 12-19 Kasım “Dünya Çocuk Kitapları Okuma Haftası” kapsamında 17 Kasım Cumartesi günü Yalıkavak İskele Meydanında bir stant kurdular ve çocuklara kitap dağıttı.

Bodrum Gündem Haber

Her yıl kasım ayının ikinci pazartesi günü başlayan ve bir hafta boyunca süren “Dünya Çocuk Kitapları Okuma Haftası” Türkiye’de ve birçok dünya ülkesinde çeşitli etkinlikler ile kutlanmakta.

CHP Yalıkavak Mahalle Temsilciliği de hem farkındalık yaratmak, hem de çocuklara kitap dağıtmak amacı ile İskele Meydanında bir stant açtı. Duyarlı ve aydınlık yüzlü Yalıkavaklı’ların da katkı sağladığı bu etkinlik ile çocuklara çeşitli kitaplar dağıtıldı. Kitap okuma ve sevgisini aşılamaya çalıştıklarını kaydeden CHP Mahalle Temsilciliğinde gönüllü olarak görev alan İmer Egemen; “CHP Yalıkaavak  Mahalle Temsilciliği olarak farkındalık yaratabilmek için İskele meydanında bir kitap toplama ve dağıtım standı açtık. Amacımız çocuklarda kitap okuma alışkanlığı ve kitap okuma sevgisi yaratmaktır. Çocukların kitaplarla olan arkadaşlığı küçük yaşta başladığı taktirde, bu alışkanlıkları büyüyünce de sürecektir. Kitap okuma alışkanlığı olan çocuklar eğitim sürecinde ve gelecekteki yaşamlarında başarılı olurlar…” dedi.

Oldukça yoğun bir ilgi ve katılımın olduğu etkinlikte, çocukların da kendi okudukları kitapları, oyuncakları getirdikleri görüldü. Bazı çocuklar ise birbirleri ile kitap değişimi yaptılar. CHP Yalıkavak Mahalle Temsilciliği gönüllüleri çocuklara kitap hediye ederken bir de çikolata ikram etti. Dünya Çocuk Kitapları Okuma Haftası etkinliğine Bodrum Belediye Başkan aday adayı Mustafa Saruhan da katıldı…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.