Bodrum Gündem

Ali Öztürk; En Büyük Projem İşbirliği ve Uyumlu Çalışma…

CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Ali Öztürk, Bodrum’da görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ali Öztürk; “Bugün bazı odalarımızla problem yaşıyoruz. Bugüne kadar Bodrum Şoförler Odasından randevu alamadım…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Yelken Kulüp’te Bodrum’da görev yapan gazeteciler ile bir araya gelen CHP’den Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Ali Öztürk “Eğer belediye başkanı olursam hiçbir yurttaşa yalan söylemeyeceğim…” dedi. Öztürk projelerini kısaca başlıklar çerçevesinde gazeteciler ile paylaşırken, aday adaylık süreci ile ilgili görüşlerini de dile getirdi.

O Fotoğrafın Gizemi Ortaya Çıktı…

Ali Öztürk Bodrum Belediye Başkanı aday adaylık sürecinde sunumlarında kullandığı fotoğraf ile ilgili olarak sorulan soruya oldukça dikkat çeken bir yanıt verdi. Öztürk; “Bu fotoğraf geleceğe bakışı sembolize ediyor. Bu fotoğrafın tasarımını ise 1 Mayıs 1977’de Taksim’de AKM’nin ön cephesini yer alan ünlü zincirlerini kıran işçi resmini yapan Devrim Yaman adlı sanatçı tarafından tasarlandı. Bu nedenle seçim sürecinde bu fotoğrafı kullanmayı çok önemsiyorum…” dedi. Böylelikle merak edilen ve kimi zaman da eleştirilen o fotoğrafın öyküsünü de kamuoyu ile paylaşmış oldu.

İşbirliğini kimse engelleyemez…

48 başlıkta topladığı projelerini, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ahenkli bir çalışma sistemi ve işbirliği yaparak yaşama geçireceğini kaydeden Öztürk; “Altyapı yapma yetkisi bizde değil ama işbirliğini kimse engelleyemez. Büyükşehirle veya bakanlıkla. Turizm Bakanlığı da bu altyapı yatırımları ile ilgili A’dan Z’ye her şeyi yapabilir. Hem bakanlık, hem de büyükşehir düzeyinde bu işbirliğini sağlayarak projelerin hayata geçirilmesi, öncelik sıralamasında öne alınması ile ilgili kısmet olursa belediye başkanı olarak hem de büyükşehir meclis üyesi olarak bu hizmetlerin yapılmasını sağlayacağız…” dedi.
Şoförler Odası ile Görüşemiyoruz…

Aday adaylık çalışmaları sürecinde partilileri, meslek odaları ve STK’larla bir araya geldiğini ancak Bodrum Şoförler Odası ile görüşemediğini kaydeden Ali Öztürk; “Bugün bazı odalarımızla problem yaşıyoruz. Misafir edilmek istediğim yerlerden bir tanesinde olamıyorum. Bunlar yanlış. Bu tip kuruluşlar Bodrum’un hizmetinde. Bodrumlunun hizmetinde olmalıdır. Bugüne kadar Bodrum Şoförler Odasından randevu alamadım. Sebebini bilmiyorum ama oraya da gitmek istiyorum, ziyaret etmek istiyorum. Ama bir problemimiz olduğunu düşünmüyorum. Oraya gidip sorunlarını dinlemek istiyorum…” dedi.

En Büyük Projem İşbirliği…
CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Ali Öztürk; “Sorunları ben olarak değil, biz olarak ele alacağız. Uzmanı kimse, Bodrum için yüksünmeden onunla çalışacağız. Usta kimse onunla çalışacağız. Bizim yetki karmaşası diye bir lüksümüz yok. Yasalarla kimin nerede yetkili olduğu açıktır. Bu çerçevede projeleri geliştirmek işbirliğini geliştirmek gerekiyor. En büyük projem işbirliği. Karşılıklı oturup konuşabilmek…” dedi.
Hiçbir Yurttaşa Yalan Söylemeyeceğim…
Ali Öztürk’ün, Bodrum’da görev yapan gazeteciler ile bir araya geldiği toplantıda en dikkat çekici açıklama ve söz şu şekilde; “Siyasi yaşamı boyunca kimseyi kandırmadım. Eğer belediye başkanı olursam hiçbir yurttaşa yalan söylemeyeceğim. Bir kere hata yapabilirim ama aynı hatayı tekrar etmeyeceğim. İnsanları doğru düzleme çekebilmek için çaba harcayacağım…”

Yerel Basın Önemli…

Ali Öztürk toplantı sonunda “Yerel Basının gücünü ve sorunlarını biliyorum. Seçildiğim takdirde özellikle yerel gazeteciler ile sorunlarının çözümüne yönelik kalıcı projeler üreteceğiz…” diyerek 48 projesinin yer aldığı broşürünü verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.