Bodrum Gündem

Genç Yazardan Çarpıcı Lansman…

Bodrumlu kişisel gelişim koçu ve aynı zamanda yazar olan Cenk Avdan, A7 Kitap Yayınevi’nden çıkan ilk kitabının lansmanını geçtiğimiz gün Midtown Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan Mas Akademi’de gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

Şimdiden 2. Baskıya geçen “Bize Hiçbir Şey Doğru Öğretilmedi” adlı kitabın lansmanına Bodrum’un tanınmış yüzleri katıldı. Yaklaşık 150 kişinin katılımıyla gerçekleşen lansmana ilgi büyüktü.

Lansman, kokteyl ardından, kitaba özel hazırlanmış 3 dakikalık bir video gösterimiyle başladı. Sonrasında Cenk Avdan, davetlilere özel yaptığı konuşmada, kendi hayatındaki hikayelere yer verirken, sözlerine “Her şey iyiyken herkes en iyisini yapar. Fedakarlık denilen şey yaşamda karşılaştığımız zorluklardan güzel sonuçlarla ayrılmak ve bunun için enerji sarf etmektir. Benim için tam da böyle oldu. Geçmişimle, bugünümle, geleceğimle ve elimdeki 26 yıllık yaşamımın tüm duygu yansımasını taşıyan kitabımla karşınızdayım” diyerek davetlilerden çokça alkış topladı. Davetlileri duygulandıran konuşmanın ardından Cenk Avdan yeni kitabını sevenleri için imzaladı.

Cenk Avdan’ın Eylül ayında çıkan yeni kitabı “Bize Hiçbir Şey Doğru Öğretilmedi” çok kısa sürede 2. Baskısını yaptı ve Türkiye’deki çoğu kitap mağazasında ve internette yerini aldı. Kitap, “Aşk, İnanç ve Saygı” olmak üzere üç bölümden oluşuyor. Ayrıca sonsuz aşkı, kırılmaz inancı ve bitmeyen saygıyı yaşamımıza iade etmeyi vadediyor. Bodrum’da koçluk hizmetlerine devam eden Cenk Avdan’ın kitap ve video projeleri sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.